Tomekktm1 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Panowie mam problem z ABS a dokładniej wyskoczył mi dziś błąd ABS-u na liczniku. Spoko myślę sobie albo znów któryś z czujników się zasyfił albo co gorsza padł sterownik ale myślę sobie sprawdzę czy działa Zachamowalem dość gwałtownie abs zadziałał normalnie po podpięciu kompa brak jakichkolwiek błędów po wejściu w bloki pomiarowe odczyt prędkość kół był ok Co może jeszcze być nie tak padł licznik czy to jednak jakieś początki padajacego sterownika ?? Bo już brak mi pomysłów By HTC Desire 820
Tomekktm1 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Tak świeci się cały czas tak samo jak migajacy wykrzyknik na fis By HTC Desire 820
jacek70 Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Czujniki dobrze ustawione ? Może któryś się oddalił ??
Tomekktm1 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Niby jak test w vcds robiłem to znaczy w blokach pomiarowych to każde Koło miało ta sama prędkość By HTC Desire 820
Rekomendowane odpowiedzi