Tom A4 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 tak ale do tego potrzebna jest już wiedza, a nie tylko kabelek do odczytu i zapisu
kacper___ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzieki koloboro za rade, dzisiaj dostalem kabelek i w 5 minut sobie ze wszystkim poradzilem, samochod juz odpala normalnie, i nawet ladnie pracuje, takze po problemie (zostal tylko blad poduszki 01222 crash sensor side airbag). Pozdrawiam
koloboro Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 tak ale do tego potrzebna jest już wiedza, a nie tylko kabelek do odczytu i zapisu Tak jak mowisz. Ale ta wiedzę się też zdobywa uwalając jeden licznik lub dwa ; pWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Tom A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) jak ubijesz klientowi licznik to nie będzie już tak wesoło i trzeba będzie do interesu dołożyć Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Tom A4
koloboro Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 a kto mówi o klientach ? amatorska zabawa tylko wchodzi w grę jak dla mnie. a Ty powinieneś być zadowolony że amatorzy się bawią bo będziesz miał więcej pracy Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi