DrMathew Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Panowie nie wiem już gdzie szukać więc zwracam się do was o pomoc także bądźcie wyrozumiali. Czeka mnie pierwsza wymiana rozrządu i wszystko by było ok gdyby nie różne typy napinaczy. Znajduję sprzeczne informacje a nie jest to mały wydatek stąd moja prośba do was o dokładne nr części. VIN : WAUZZZ8E74A044740 Z góry dzięki Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
krwiopijakus Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Czeka mnie pierwsza wymiana rozrządu i i nie zapomnij o pompie wody Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez krwiopijakus
DrMathew Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dzięki, dzięki Pamiętam. Przy okazji mam zamiar wymienić również sprzegielko alternatora, pasek klinowy i koło pasowe pompy wspomagania (jest prawie całkiem zużyte i prawdopodobnie stąd ciche piszczenie podczas obracania kiera). Moje pytanie do was jaki jest nr tego koła? Cała reszta już do mnie idzie ale za nic nie mogę go znaleźć :/ Może ktos wie do kogo mogę się ewentualnie zwrócić ? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dzięki, dzięki Pamiętam. Przy okazji mam zamiar wymienić również sprzegielko alternatora, pasek klinowy i koło pasowe pompy wspomagania (jest prawie całkiem zużyte i prawdopodobnie stąd ciche piszczenie podczas obracania kiera). Moje pytanie do was jaki jest nr tego koła? Cała reszta już do mnie idzie ale za nic nie mogę go znaleźć :/ Może ktos wie do kogo mogę się ewentualnie zwrócić ? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Myślę ze to bedzie to Nowe cena około 106zł
DrMathew Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A wiesz może gdzie mogę takie dorwać? Mam tydzień na znalezienie go Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
OLIVER Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A wiesz może gdzie mogę takie dorwać? Mam tydzień na znalezienie go Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka W każdym ASO powinieneś dostać w podobnej cenie ..
DrMathew Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 W sumie racja. Nie ma co się bawić w szukanie po necie. Dzięki wielkie za pomoc Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi