kanap4 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Bardzo fajnie te rotorki pasują do białego. Czarnych bym też nie wstawiał, bo ostatnio za dużo samochodów widuję w zestawieniu biała buda + czarne koła. Wrzuć dystanse, żeby wysunąć koła i będzie moc. Podobnie jak kolega Carrera369, myślę, że super wyglądałoby, gdybyś relingi i chromowaną ramkę grilla zrobił na czarno
LukiKRK Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Mi Rotory też się bardziej podobają szare niż czarne Myślałeś żeby pozbyć się chromu ? Czarne relingi, czarna ramka grilla dobrze będą pasować do białego lakieru. Nie mogę znaleźć zdjęć Twojego auta, jak wygląda taka opcja o której piszesz. Wkleisz link ?
DŁuGI a4 AVANT Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 U mnie w temacie masz chromy out z auta
Gibons Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Wczoraj miałem okazję zobaczyć na żywo. Super autko biały polift w s-line robi robotę wyposażenia super
LukiKRK Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Dzieki za malego slasko-malopolskiego spota Z wyposazenia cos by sie jeszcze dorezało. Kierownica scieta... no i tym tematem ADS mnie zainteresowales musze poczytac na forum. Wkurzajace jest to opoznienie otwarcia przepustnicy przy wcisnieciu gazu do dechy. Tapniete z SGS7
PJ3 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jak potrzebujesz ściętej kiery, to mam u siebie nówkę polift s-line, biała nić. Leży w dłoni idealnie. Oczywiście razem z poduszką ( kupiłem swego czasu od Siemiana, więc towar prima sort ) Chętnie sprzedam komuś z KRK, bo nie chce mi się jej pakować do wysyłki :-)
LukiKRK Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) U mnie w temacie masz chromy out z auta Dzięki. Cały czas się waham, strasznie mi się podobają chromy... może ramka wokół grilla jeszcze niekoniecznie musiała by zostać, ale relingi i ich kolor/jakość malowania bardzo mi się podobają w tej budzie. Listwy chrom wokół okien już mniej, więc pewnie kwestia tego czy będę zakładał lusterka satynowe z S4 czy może jakieś carbon look Jeszcze chwilę się muszę zastanowić, a decyzja pewnie będzie jak wybiorę grill. Pomożecie ? Wersja 1 - ori z pakietu S-Line Sport czyli czarne piano połysk z chrom ramką tak jak obecnie Wersja 2 - jw tylko ramka czarna: Wersja 3 - RS look z OEM Tuning z chrom ramką: Wersja 4 - RS look z OEM Tuning all black (przy okazji widać jak ładnie ze srebrnymi lustrami wygląda): Pomóżcie :help: Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez LukiKRK
mango_japko Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Jak dla mnie wersja 4, jest mega
PJ3 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ja mam wersję nr 2 ( wyszła z fabryki w ori pakiecie czerń ) i jest gut:)
LukiKRK Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Ja mam wersję nr 2 ( wyszła z fabryki w ori pakiecie czerń ) i jest gut:)Przed liftem tez taka czern z polyskiem byla? Czy mat...Tapniete z SGS7
LukiKRK Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Z połyskiem:)Tez do bialego koloru czy jakiś inny? Wrzucisz jakieś foto?Tapniete z SGS7 Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez LukiKRK
PJ3 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Oczywiście że do białego[emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
LukiKRK Opublikowano 2 Września 2016 Autor Opublikowano 2 Września 2016 Po krótkiej przerwie, kilka szpiegowskich zdjęć... W wolnej chwili jakąś sesję machnę. #Eibach Pro Kit #heble S4 345/330 perforowane OZ+Ferrodo #grill RS4 look #PerformancePack @221KM/412nm
PJ3 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Fajnie wyszło, grill też fajnie wygląda. Gratki!
D4NTE Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Miód malina Edytowane 2 Września 2016 przez D4NTE
was002 Opublikowano 25 Marca 2017 Opublikowano 25 Marca 2017 rewelacja! trochę się naszukałem śnieżynki, bo zauważyłem ją w Twoim podpisie i... sprawdź co masz nie tak z podpisem - zwłaszcza jak się wyświetla w tematach innych autorów
LukiKRK Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Opublikowano 25 Marca 2017 Coś po aktualizacji forum chyba się pokichało. Sprawdzę linki w profilu. Dzięki. Tapniete z SGS7
Rekomendowane odpowiedzi