Agrzesiek4 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 no wiec zle sie wyrazilem nie chodzilo mi ze za termostatem, ale faktycznie wpieli sie nie w tym miejscu co trzeba, i ciepla woda leciala odrazu na chlodnice dlatego sie odrazu schladzalo i nie dogrzewalo silnika, teraz zrobili tak jak nalezy i doslownie chwila jazdy po miescie i mam 90 stopni i tak trzyma. pozdro
pawelc Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opublikowano 16 Grudnia 2008 no wiec zle sie wyrazilem nie chodzilo mi ze za termostatem, ale faktycznie wpieli sie nie w tym miejscu co trzeba, i ciepla woda leciala odrazu na chlodnice dlatego sie odrazu schladzalo i nie dogrzewalo silnika, teraz zrobili tak jak nalezy i doslownie chwila jazdy po miescie i mam 90 stopni i tak trzyma. pozdro Fajnie że Ci się udało .. Szerokej drogi :>
magas Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 ja kupiłem do mojego w ASO za 45 zł witam!! napisz gdzie znajduje sie czujnik w silniku 2.4
michuNS Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 na rurze wody za prawą głowicą ( patrząc oczywiście z siedzenia kierowcy)
magas Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 dzieki!! juz znalazłem, u mnie znajduje sie od strony pasazera, pod rura idaca od filtra powietrza do silnika!! wymiana przerabana!!! pozdrawiam!!! http://img237.imageshack.us/img237/9051/skanowanie0001pw6.jpg
Rekomendowane odpowiedzi