GreenHornest Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam Miałem problem z immobilaizerem mianowicie podczas włączania zapłonu gdy normalnie kontrolka od immobilaizera się zapala i po kilku sekundach znika i można normalnie odpalić silnik w moim audi po przekreceniu kluczyka ta kontrolka mrogala i samochodu nie dalo się odpalić( zakrecil) lecz nie odpalal co jest normalne w tej usterce więc udałem się do elektromechanika aby coś z tym zrobił i po usunięciu awarii powiedział mi ze usunął usterkę "fabryczna" immobilaizera i teraz już nigdy nie będzie się nic działo do końca żywota samochodu , czy mógłby się ktoś odnieść do tego niby fabrycznego defektu i mniej więcej określić jaki byłby koszt usunięcia tej usterki, dodam że elektromechanik nie usuwał samego immo lecz coś w nim naptawial, pozdrawiam
marcin_franz Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Nie slyszalem o fabrycznej usterce immo. Może pętla immo przy stacyjce była uszkodzona i ją wymienił. Ale, że nigdy ustarka nie wróci to dziwne...
Faraday Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 W B5 jest problem z kostką od immo. Zlutowal ja na krótko i tyle Wysłane z mojego LG-F320K przy użyciu Tapatalka
GreenHornest Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A ile powinno to kosztować?
Faraday Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja tam to robiłem sam także nie wiem. 40 min z piwkiem Wysłane z mojego LG-F320K przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi