perkusista Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Proszę o konkretna odpowiedz który przekaźnik w B8 odpowiada za włączenie świateł długich gdyż w rozpisce na forum nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez perkusista
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 a w jakich lampach ? jesli chodzi o bixa to sterowanie idzie z MCE 09W czym problem ?
perkusista Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) problem tkwi w tym ze przełożyłem lampy ze zwykłych na bixenon i nie mam świateł długich bo się przesłona nie otwiera. Jak podłączę plus do 11pinu to się otwiera ale nie ma po kablu od długich na kostce 10pin po zakodowaniu na bixenon plusa po przełączeniu manetki od długich żeby się przesłona otworzyła. No i chciałem się spróbować pod przekaźnik połączyć żeby się przesłona otwierała kiedy włączę długie Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez perkusista
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 opis masz na FORUM jak przelozyc kostki z 10 PIN na 14 PINdo przesłon idą dodatkowe kable
perkusista Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Kostki kupiłem już gotowe proszę podeślij mi link do tematu gdzie jest to dokładnie opisane jaki kabel gdzie podłączyć
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 proszę podeślij mi link do tematu gdzie jest to dokładnie opisane jaki kabel gdzie podłączyć Przeciez masz w tym samym DZIALE watek podwieszony
Rekomendowane odpowiedzi