bero Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam koledzy! chce kupić aparat cyfrowy ale nie mam o tym zielonego pojęcia.. fotograf ze mnie żaden a aparat potrzebny mi do zdjęć gdzieś wyjazdu czy jakiś uroczystości itp co byście polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Chcesz aparat kompaktowy czy "coś więcej " ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Jaka kwota , bo bez tego nie ruszymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Chcesz aparat kompaktowy czy "coś więcej " ? Jak kolega nie ma pojęcia to może raczej coś zwykłego o dobrych parametrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuck Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Polecam: Nikon D40/60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bero Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 jeśli chodzi o kwote no to pare stówek, bedzie używany od święta więc nie ma co szaleć z kasą.. a co to jest telefon kompaktowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Aparat kompaktowy to zwykłą cyfrówka - lepszą ale droższą alternatywą jest lustrzanka cyfrowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kennykk Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 na wyjazdy i uroczystości to zwykła minimum 5megabajtowo-pikselowa;) cyfrówka samsunga z serii L .Rewalacja. Wybrać model z akumulatorkiem i starczy dla mniej wymagajacych. Ja posiadam takowy psatrykam wszystko i wszędzie i jestem zadowolony ...polecam na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyHo Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 2 tygodnie temu kupiłem Olypmusa FE-20, zapłaciłem 350 zł. Narazie jestem zadowolony, robi dobre zdjęcia, ma stabilizację obrazu (czasami się przydaje). Polecam ten aparat. Jedna wada to karty pamięci xD które są droższe od SD, ale w zestawie jest adapter na karty microSD i bez problemu działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bero Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 co do samsunga to nie wiem, ta marka jakoś budzi we mnie niepokój:) generalnie właśnie chodzi mi o taki kompakt żeby były fajne zdjęcia.. jaka według was marka jest najlepsza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Mam na myśli tego Soniaka http://allegro.pl/item486902931_aparat_sony_dsc_w110_srebrny.html Pozwoliłem sobie zacytować wypowiedź kolegi z innego wątku Mnie sie wydaje dosyć ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Nikon http://allegro.pl/item485374308_nikon_coolpix_l12_futeral_nikon_cs_cpl10_lublin.html lub Sony http://allegro.pl/item487182801_aparat_sony_dsc_w110_2_gb_torba_f_v_gwarancja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi