Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 AVANT 1.9 TDI AVF + Quattro 2 x S line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po B5 i B7 przyszedł czas na poczciwe B6 bo jednak BMW mi nie leżało, dalej ciągnęło wilka do lasu :decayed:
BMW zostało dla żony a ja po 4 miesiącach szukania dzięki Miszelowi z tego forum stałem się właścicielem 1.9 TDI z Quattro w podwójnym S line z 2004 po I właścicielu. No i jak zwykle duże podziękowania dla Stanleya za VIN :wink:
Z wypasu taki standard ( dla mnie po b7 to brak RNSe, xenonów i ele, foteli ) ale Quattro rekompensuje mi te braki które będzie można dołożyć.

Na początek zrobiony duży serwis (oleje,filtry, płyn hamulcowy, rozrząd, kpl hamulców tył) a reszta to detale :

- oświetlenie środka w ledach
- ręczny i mieszek w nowej skórze z czerwonymi szwami
- po weekendzie kierownica leci do Reggiego
- ledy na rejestracjach i na postojowych

W planach na pewno program w Dynosofcie lub Compsport i zmiana kół (ale dopiero jak sprzedam koła z BMW które niestety nie podejdą mimo zastosowania adapterów z powodu niskiego ET :( )

Na razie kilka fotek zaraz po zakupie

201603251_ssxewrh.jpg

201603251_ssxewxp.jpg

201603281_ssxewxe.jpg

201603311_ssxewxs.jpg

A tu już lekko dopieszczona

DSCN0327J_ssxwsnn.jpg

DSCN0311J_ssxwsns.jpg

DSCN0303J_ssxwsep.jpg

DSCN0304J_ssxwseh.jpg

DSCN0294J_ssxwser.jpg

DSCN0289J_ssxwsee.jpg

DSCN0283J_ssxwses.jpg

Koła niestety nie będą pasować bo maja 9,5 cala ET 30 a żona ich też nie chce w BMW także leżą i się kurzą w garażu

Edytowane przez MAJKI

Opublikowano

Furka oblukana na spocie :wink: za te quattro cie nie lubię :grin::grin:

Dopieścić i będzie malina..

Opublikowano

furacz z dobrego zrodła :wink: graty zakupu , no i Q :naughty:

Opublikowano

fajna furka powodzenia w modzeniu

Opublikowano

Ładna furmanka. Co to znaczy podwójny s line? To w s line nie było razem pakietów zewn i wew? Bo chyba o to chodzi.

Opublikowano

Majki autko lux, rns-e i inne pierdoły da się dorezać :D

Bezawaryjność

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem i jeszcze nie oblałem, zobaczymy, wypijemy i napiszemy kilka słów :decayed:

Myślę że furka nabierze fajnego wyglądu :)

Opublikowano
  • Autor

Ładna furmanka. Co to znaczy podwójny s line? To w s line nie było razem pakietów zewn i wew? Bo chyba o to chodzi.

Jak szukałem to albo były zewnętrzne a w środku fotele placki, kiera 4 ramienna, jasny sufit albo były wewnętrzne a na zewnątrz zwykłe zderzaki, bez lotki z tyłu i zwykłe listwy na drzwiach

Opublikowano

Jak szukałem to albo były zewnętrzne a w środku fotele placki, kiera 4 ramienna, jasny sufit albo były wewnętrzne a na zewnątrz zwykłe zderzaki, bez lotki z tyłu i zwykłe listwy na drzwiach

Audi nie ma takiej polityki żeby puścić Sline jako jeden pakiet czyli środek i zewnątrz razem, to leci osobno, jak kto chce, za to BMW jak puszcza Mpak to tak właśnie jest że wlatuje środek i zewnątrz :wink:

Majki, możesz zrobić z bliska zdjęcie gałki/mieszka? chcę zobaczyć jak ta gałeczka jest obszyta :)

Opublikowano
  • Autor

Pucek gałki nie obszywałem tylko zamówiłem nówkę bo moja miała ułamany jeden zaczep od dołu i nie chciałem jej już reanimować

Opublikowano

Pucek gałki nie obszywałem tylko zamówiłem nówkę bo moja miała ułamany jeden zaczep od dołu i nie chciałem jej już reanimować

Chyba że tak :)

Opublikowano

dołożysz ksenon i RNS-E i będzie bajka :good: śliczna sztuka!

Opublikowano

Audi nie ma takiej polityki żeby puścić Sline jako jeden pakiet czyli środek i zewnątrz razem, to leci osobno, jak kto chce, za to BMW jak puszcza Mpak to tak właśnie jest że wlatuje środek i zewnątrz :wink:

Majki, możesz zrobić z bliska zdjęcie gałki/mieszka? chcę zobaczyć jak ta gałeczka jest obszyta :)

Dziękuję za info :) Jeszcze raz bezawaryjności!

Btw. ładne felgi w tej bumie :)

Edytowane przez devey

Opublikowano

Fajny egzemplarz Ci się trafił. Powodzenia w modzeniu i szerokości :wink:

Opublikowano

No muszę obczaić na żywo! Bezawaryjności a resztę się doreza! :good:

Opublikowano
  • Autor

No muszę obczaić na żywo! Bezawaryjności a resztę się doreza! :good:

Dzieki Panowie oby się sprawowało jak B7 to bedzie gites

Grzesiu to zapraszam do GL na spota bo ja to szybko chyba do Kato nie wpadne bo u mnie ciężko z wolnymi wtorkami o tej godz

Opublikowano

Koła niestety nie będą pasować bo maja 9,5 cala ET 30 a żona ich też nie chce w BMW także leżą i się kurzą w garażu

Czemu koła nie będą pasować mam u siebie taki sam rozmiar i et tez chyba 30 fakt krawędź felgi wystaje 1 cm poza obrys auta ale opony 235 na to i jest mega :-)

Opublikowano
  • Autor

Czemu koła nie będą pasować mam u siebie taki sam rozmiar i et tez chyba 30 fakt krawędź felgi wystaje 1 cm poza obrys auta ale opony 235 na to i jest mega :-)

no tak ale żeby zmienić rozstaw śrub to trzeba adaptery założyć po których koła wyjdą poza obrys nadwozia

Opublikowano

Nie wszystkim się to podoba :wink:

Wrzuć fotę jak to wygląda u ciebie

Majki myślę że nie będzie miał nic przeciw :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Ci magicy od wgniot są super godzinka czasu i nie kują po oczach wgnioty na aucie

Przed

201604120_ssnsnea.jpg

Po

201604131_ssnsnwx.jpg

Nie wszystkim się to podoba :wink:

Wrzuć fotę jak to wygląda u ciebie

Majki myślę że nie będzie miał nic przeciw :eusathink:

W byłym B7 ET 30 i 9 cali felga a do tych z BMW jakby doszedł adapter do zmiany rozstawu śrub to było by nieciekawie już

170820093_ssnsnax.jpg