tomaszzz Opublikowano 28 Listopada 2008 Opublikowano 28 Listopada 2008 Witam wszystkich maniakow mam taki maly problem, jak skladam elektrycznie lusterka to prawe czasami nie chce zatrybic ,musze mu reka pomoc, moje pytanie jest takie jak sie moge dostac do tego mechanizmu.
TOM22 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 kolego to samo umnie żadko się to zdaża ale jednak tez niewiem jak można temu zapobiec
tomaszzz Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Opublikowano 30 Listopada 2008 Wlasnie dlatego chce sie dowiedziec jak mozna sie do niego dobrac i moze trzeba cos przesmarowac
DejwB5 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 a mam pyt jak sie składa te lusterko bo wiem ze tylko recznie czy elektrycznie
pawelwor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Jeś a mam pyt jak sie składa te lusterko bo wiem ze tylko recznie czy elektrycznie Jeśli elektryczne, to przy tym pokrętle, którym wybierasz lewe lub prawe lusterko, powinieneś mieć dodatkową ikonkę składania lusterka, wtedy wystarczy przekręcić maksymalnie w lewo i się złożą (tylko na włączonym zapłonie). BTW. Czy wam jak się składają to tak strasznie hałasują?
TOM22 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 no ja mam elek. składane i tez tak chałasują te silniczki kiedyś popsikałem tam wd-40 i było jakoś tak ciszej
Marek12 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 A ja w instrukcji wyczytałem, że tych lusterek nie można składać ręcznie. Jak się zdarzy że o coś zaczepimy i się przestawią to należy obrócić pokrętło na ikonkę żeby mechanizm się sam zamkną a następnie powrócić do pozycji wyjściowej! Może ktoś zrobił na siłe ręczne "prostowanie" i coś się przestawiło albo wyłamało Smarowanie raczej nic nie da a nawet może sprawe pogorszyć!
loco87 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Silniczki halasują. To nie es klasa zeby kazdy silniczek by lw specjalnej osłonie macie bitumiecznej itp aby zgubic kilka db.......
happyradol Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Ja mam takie pytanie mam składane lustereczka jak przechodzę w tryb składania to od wczoraj się składa tylko prawe lewe nawet nie drgnie??? ale regulacja wkładu działa może ktoś potrafi mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu- z góry wielkie dzięki
mrogal Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ja mam takie pytanie mam składane lustereczka jak przechodzę w tryb składania to od wczoraj się składa tylko prawe lewe nawet nie drgnie??? ale regulacja wkładu działa może ktoś potrafi mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu- z góry wielkie dzięki do wszystkich ktorzy napisali ze nie zawsze im zatrybi trzeba zdemontowac lusterko i rozebrac na czynniki pierwsze by miec dojscie do mechanizmu i silniczka, tam wszytsko trzeba wymyc w wd-40 i nasmarowac od nowa i bedzie malina jest troche roboty, ale efekt jest wart
Rekomendowane odpowiedzi