krissss8 Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Witam! mam taki problem, ze jak wlacze samochód i nacisne pedał hamulca to automatycznie mi sie wszystki drzwi zamykaja, nigdy przedtem tak nie bylo, a dzieje sie to od okolo tygodnia, nie mam pojecia co to moze byc i jak temu zaradzic?
Dev Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 zwarcie jest gdzies podejrzewam ze gdzieś na kablach przy pompce CZ i swiateł
demoralizator Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 wiązka klapy tylnej zwarcie
ozi_wells Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 a masz alarm???? bo niektóre dokładane mają takie opcje ze jak przycisniesz hama to zamyka centralny. tylko nie wiem dlaczego zaczęło by nagle działac . w kazdym razie jest to jakis kolejny trop.
_Solar_ Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 na pewno to jest funkcja połaczona z alarmem znajomy jak zakladał sobie alarm to tak zrobił ze mu wszystkie drzwi i klapa się ryglujajak wcisnie hamulec nie masz się czego obawiac.Byc moze ze miałeś gdzies kabelek ktory nie łaczył tego i nagle ożył :gwizdanie:
krissss8 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 no dzieki za podpowiedzi, narazie nic wiecej sie nie dzieje tak wiec mam nadzieje ze to nic powaznego, a co do alarmu tak mam alarm, ale jak wyciaglem kostke z alarmu dalej sie tak działo:/ no nic bede musial jeszcze tak pojezdzic, przed swietami bede mial wiecej czasu to bede musial sie tym bardziej zainteresowac:/ jak w koncu znajde powod to sie podziele nim na forum, moze komus sie to sprzyda, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi