Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zaproponowany przez gazownika zestaw do 1.8T - wasze opinie i uwagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, artur100g napisał:

Na 28 st C ustawiają. Wal do nich śmiało, będziesz zadowolony.:decayed:

dzięki za poprawkę :wink:  

Edytowane przez stanley

Opublikowano

Dzięki za info ale dalej mnie zastanawia czym ta temp. jest podyktowana? bo wtryski dają radę od kilkunastu stC czy coś...

dopytuję bo koledzy azure i scq na początku wątku na ten temat dyskutowali i argument za wyższą temp. przełączenia, żeby paliwka się trochę przerabiało (nie stało w baku) wydaje się być słuszny... jak myślicie?

Opublikowano

Im niższa temperatura tym częściej reduktor do wymiany. Powiedz żeby Ci ustawili 35 stopni i będziesz miał spokój.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Montowal ktos w Warszawie i okolicach lpg do 1.8t ? Interesuje mnie kto jest wart polecenia i jaki zestaw warto zamontowac do 1.8t moc ok 210km i 330 niuta.

Jakby ktos montowal przy takim zestawieniu moglby tez cene podac :)

Opublikowano

W W-wie masz takie opcje: klinika lpg na Czardasza, autowojownicy w Otwocku, auto-dakar na Mechaników, Gs-auto na marywilskiej.

Opublikowano
5 godzin temu, artur100g napisał:

W W-wie masz takie opcje: klinika lpg na Czardasza, autowojownicy w Otwocku, auto-dakar na Mechaników, Gs-auto na marywilskiej.

Klinika lpg na czardasza bylaby blisko. Dobrze robia ?

Opublikowano

Możesz śmiało walić, tylko bądź przygotowany na wyższą cenę niż u byle Mirka ze stodoły i długi termin na robotę

Opublikowano
Godzinę temu, artur100g napisał:

Możesz śmiało walić, tylko bądź przygotowany na wyższą cenę niż u byle Mirka ze stodoły i długi termin na robotę

U Mirków nigdy nic nie robie bo biednego nie stac na tandete ;)

Dzieki pzdr

Opublikowano

Spoko? Wiesz po prostu są ludzie,którzy powiedzą po co mam płacić 3000 pln, skoro obok robią za 2300 pln. A poźniej piszą,że założyli gaz,a samochód coś nie teges,a majster nie wie o co chodzi,a do nikogo dalej nie pojedziesz bo gwarancji szkoda i studiujesz internety szukając pomocy.

W Klinice będziesz zadowolony,tylko nie pomyl zakładów bo na Wale Miedz. tej jest klinika co zakładają lpg,ale tam Valtek i Alaska do wszystkiego idzie?

Opublikowano

A naco czardasza zamontuja staga ? Bo z tego co czytalem tutaj to ludzia polecaja

Opublikowano

Raczej Techa lub Optimę,ale sterownik jest najmniej istotny.Na życzenie Staga pewnie też zamontują.Zdaj się na nich,a będziesz zadowolony.

Opublikowano

Witam , chce zaistalowac do swojego BFB ,instalacje., znajomy gazownik zaproponowal taki zestaw :

Elektonika Kme Nevo

Reduktor kme silver badz tur

Wtryski pojedyncze Yeti 

Butla 72l 

Cena zestawu 2600zl 

Pytanie , czy ten zestaw bedzie ok I czy nie lepiej zastosowac elektronike stag qbox, pozdrawiam

Opublikowano

Będzie ok. Tylko zakładaj Tura.

Opublikowano
43 minuty temu, artur100g napisał:

Będzie ok. Tylko zakładaj Tura.

Spoko tak zrobie , dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Panowie a jak rozpatrujecie zestaw BRC sq 32 do Leona 1.8t

Reduktor - Genius MAX

Wtryskiwacze - Listwa RAIL

Propozycja od gazownika. 

pozdrawiam 

Opublikowano

Nie pchaj się w BRC,bo będziesz żałował zaraz po założeniu-90% gaziarzy BRC wrzuca części pod maskę i nie umie tego wystroić,a po gwarancji będziesz płacił jak za złoto.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.10.2017 o 20:59, Dorato napisał:

Panowie a jak rozpatrujecie zestaw BRC sq 32 do Leona 1.8t

Reduktor - Genius MAX

Wtryskiwacze - Listwa RAIL

Propozycja od gazownika. 

pozdrawiam 

Moim zdaniem można w to iść, instalacja żywotna. Trzeba regularnie serwisować + najważniejsza informacja - najpierw znajdź dobrego i sprawdzonego gazownika, który to FACHOWO ogarnie. Skąd jesteś?

Opublikowano

Macie może zdjęcie wstawionej butli 72l?

Edytowane przez Kalisma

Opublikowano
  • Autor
Macie może zdjęcie wstawionej butli 72l?

Proszę baa00c0a033daeca0b89aeb19bbaa1d1.jpg
Opublikowano

i pasuje jak ulał.

Ja dzisiaj byłam na pomiarze i stwierdzili, że 65l. Brzmi to dla mnie i tak lepiej, niż 45l.

Zastanawiam się czy szukać dalej... bo cena jest po "znajomości" i Nam odpowiada.  W porównaniu do tego co powiedzieli w naszym mieście i z butlą mniejszą to różnica cenowa dość znacząca.

Tylko mam wątpliwości co do samej instalacji. Bo w tym zakładzie zakładają KME.