Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zaproponowany przez gazownika zestaw do 1.8T - wasze opinie i uwagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym założyć do mojej a4 b7 1.8t BFB instalację gazową. Lokalny gazownik zaproponował mi taki zestaw:

AG Zenit Pro OBD

Wtryski Hercules lub Hana

Reduktor KME Silver lub Tomasetto Antartic Super.

Co sądzicie o takiej instalacji do tego silnika? Które elementy wybrać? Silnik niezmęczony, udokumentowane 165tys. 

Edytowane przez luknor

Opublikowano

Ja bym się nie pchał w jakieś dziwne wynalazki, nie możesz założyć sobie staga, który jest sprawdzony? 

Opublikowano

Mogę założyć cokolwiek, to poleca dobry gazownik, gdzie już iluś moich znajomych robilo gaz i są zadowoleni.
O stagu jest dużo ale chciałbym się dowiedzieć o tym zenicie czy jest coś wart. Może akurat ktoś używa.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Polecam wejść na lpg-forum i tam się rozeznać w temacie.

Zresztą powiedz mi co taki zenit pro będzie miał lepszego niż np stag czy lpg tech ? Inna obudowa komputera i inna szata graficzna Cię interesuje? Nie interesuje Cię to, żeby auto jeździło bez problemu? :D

Edytowane przez k232

Opublikowano

A w jakiej cenie ten zestaw ? 

Jeśli w podobnej jak za Staga to nie ma co eksperymentować .

Opublikowano

2800 zł. Ma np OBD. Nie wiem jak stag czy LPG tech.

Opublikowano
2 minuty temu, luknor napisał:

2800 zł. Ma np OBD. Nie wiem jak stag czy LPG tech.

Bez komentarza :D

Opublikowano

To coś dużo . 

Za staga krzyczą średnio 2500.

Opublikowano
Bez komentarza [emoji3]

Może jednak?
Taką propozycję dostałem i chciałbym wiedzieć czy warto czy nie. Ale skoro odpowiedź na każde pytanie ma być "stag i koniec" to po co ten wątek?

Opublikowano

Ja Ci podaję przykłady najbardziej rozpowszechnionych instalacji LPG, które są bardzo dobrze znane i są sprawdzone a co najważniejsze działają bez zarzutu.

Napisałem Ci wcześniej, zaglądnij na lpg-forum, tam się na pewno dowiesz. Tylko jak zaczniesz się zagłębiać w temat to wyjdzie na to, że nic nie założysz :D

Opublikowano
Godzinę temu, luknor napisał:

Może jednak?
Taką propozycję dostałem i chciałbym wiedzieć czy warto czy nie. Ale skoro odpowiedź na każde pytanie ma być "stag i koniec" to po co ten wątek?

Ja osobiście mogę polecić stag 4 qbox, reduktor ac r01 i wtryski ac w03 montowane pojedynczo, co nie jest bez znaczenia. Jest to chyba jeden z najbardziej rozpowszechnionych zestawów, który sprawuje się znakomicie i ma dobrą cenę do jakości. Prócz prawidłowego montażu ważne jest strojenie i czy ten Twój gazownik dobrze ogarnia 1.8t? bo dla niektórych to niesamowite wyzwanie:P 

Opublikowano

Niby ogarnia ale jestem otwarty. Do Gliwic nam tyle samo co do Częstochowy i Opola więc będę szukał w tych okolicach.

Opublikowano
  • Autor

Zadzwoń sobie tutaj
9ae1e584a3e0f5becb892c7dcf5d737a.jpg

Opublikowano

Do Silesia Car możesz walić w ciemno,możesz też udać się do Browko w Strzelcach Opolskich.

Opublikowano

Zadzwonię w oba miejsca, do strzelec mam rzut beretem

Opublikowano

Silesia pewnie z miesiąc trzeba czekać ;) ale warto 

Opublikowano

Czy założysz zenita czy staga czy lpgtecha nie ma znaczenia. Wszystkie instalacja są dobre i mają swoje zalety/wady, ale poprawny montaż i dobre strojenie pozwala bezproblemowo każdą z nich użytkować

Opublikowano

Znacie może jakieś dobre zakłady Trójmiasto i okolice?  Słyszałem od znajomego że elektromechanika pojazdowa rafi dobrze zakłada lpg. W audi obecnie 163km, ale planuję min. 200km ew. 240km 

Opublikowano

Vanos Rumia masz najbliżej

Opublikowano

o  Vanosie podobno są różne opinie na lpg forum :facepalm: chociaż to są stare opinie z x lat, zastanawiam się :kwasny: 

Edytowane przez niwet