jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 fajny wypas, fajny kolor - gratuluję niech się spisuje
jozek726 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Co masz na 7 zdjęciu na fisie włączone ?
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Co masz na 7 zdjęciu na fisie włączone ?to chyba aktywny tempomat
domario Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Co masz na 7 zdjęciu na fisie włączone ?to chyba aktywny tempomat Tak to aktywny tempomat (radar)
jozek726 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Co masz na 7 zdjęciu na fisie włączone ?to chyba aktywny tempomat Tak to aktywny tempomat (radar)A jak włączyłes ta wizualizacje ? Bo też mam u siebie ale wizualizacji na mmi brak.
domario Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Co masz na 7 zdjęciu na fisie włączone ?to chyba aktywny tempomat Tak to aktywny tempomat (radar)A jak włączyłes ta wizualizacje ? Bo też mam u siebie ale wizualizacji na mmi brak. manetka po prawej stronie włączasz w Fisie ,a na MMI nie ma
jozek726 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Co masz na 7 zdjęciu na fisie włączone ?to chyba aktywny tempomat Tak to aktywny tempomat (radar)A jak włączyłes ta wizualizacje ? Bo też mam u siebie ale wizualizacji na mmi brak. manetka po prawej stronie włączasz w Fisie ,a na MMI nie ma No tak na FIS , popiepszylo mi się dzięki , sprawdzę potem [emoji106]
iwadrian Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Pięknota Wywalisz drewno i dołożysz 3G+ to jak dla mnie auto marzenie.
domario Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Pięknota Wywalisz drewno i dołożysz 3G+ to jak dla mnie auto marzenie Wszystko w swoim czasie 3G+ będę musiał podjechać do wrclaguny możne jakiś rabat da drewno wywalę w pierwszej kolejności i lampy tył
Rekomendowane odpowiedzi