juzek114 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam , wymieniałem cały komplet lampek w podsufitce ( nie chodzi o żarówki) po prostu cały ten włącznik na podsufitce z przodu. I mam taki problem że raz działa jak się drzwi otworzy i swieci 5 sekund a raz wcale nie swieci . Jak się ją włącza na włączniku w ogóle nie swieci. Wtyczki te same, wszystko to samo. Jakieś pomysły co może być nie tak ?
Elegancko Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 zobacz moze cos ci zarowki nie łączą?
andynl Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 z jakiego powodu wymieniałes lampę?
juzek114 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Była zniszczona , były przyciski poobdzierane, kupilem identyczna. No i coś szwankuje. Nie może raz działać a raz nie. Loteria jak w totka kiedy zadziała.
andynl Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 zmień sama obudowę lampki da się rozebrac ja u siebie wymieniałem kichy załóż stare i bedzie po problemie
juzek114 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A może być tak że trzeba coś zaadaptować ?
andynl Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 No możesz zaadoptować jakiegoś fajnego psa lub kota bo w lampce to raczej niewiele do adaptacji zrób jak mówię przełóż kichy ze starej lampki i nową obudowę i będzie po problemie
Rekomendowane odpowiedzi