Gość adi_sc Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Witam, Posiadam subwoofer w bagażniku, chciałbym zmienić głośnik na jakiś mocniejszy. Oczywiście najlepiej o tej samej średnicy żeby nic nie przerabiać. Nie wiem jaką siłę wyjściową daje radio (moje rns-e) macie jakiś pomysł ? Przy okazji mam problem z głośnikiem niskim w prawych drzwiach pasażera z tyłu po prostu nie gra. Dzięki za pomoc! Pozdrawiam
muunv Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Przy okazji mam problem z głośnikiem niskim w prawych drzwiach pasażera z tyłu po prostu nie gra. Zdejmij boczek i sprawdź kable najpierw!
Robero321 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 raczej nie boczek a gumowa przelotkę w której kable się bardzo często przełamują
Fido Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Posiadam subwoofer w bagażniku, chciałbym zmienić głośnik na jakiś mocniejszy. Niekoniecznie trzeba go zmieniać. Zainteresuj się tym tematem http://a4-klub.pl/index.php?/topic/319940-avant-stockowy-subwoofer-poprawa-grania/
Rekomendowane odpowiedzi