QleQ Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam Panowie. mam takie problemy: 1) kiedy jade dosc szybko słychać takie huczenie jak od opon tylko że kiedy wcisne sprzegło to huczenie ustaje 2) kiedy jadę wolno na 1 biegu ( np.: przy podjezdzaniu do przejazdu kolejowego) i puszcze gaz to auto szarpie co się dzieje ??? może ktoś pomóc ?
Kubeł Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 Do sprawdzenia: 1. Łożysko skrzyni biegów. 2. Sprzęgło.
loco87 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 łożysko skrzyni to droga rzecz? Kumpel w pasku afn tez ma taki problem jak kolega wyżej.
lukasz80 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam Panowie. mam takie problemy: 1) kiedy jade dosc szybko słychać takie huczenie jak od opon tylko że kiedy wcisne sprzegło to huczenie ustaje A podczas postoju?
M3I Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 łożysko skrzyni to droga rzecz? Kumpel w pasku afn tez ma taki problem jak kolega wyżej. Samo łożysko nie jest drogie , myślę że nie więcej jak 80 zł . Ale niestety trzeba wyjąć skrzynię biegów. A to już roboty na pól dnia.
Rekomendowane odpowiedzi