jedrekx Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) mi w 3G SDHC chodziło, mojemu ojcu w Q7 też (karta 32GB).. przełożyłem do C7 i też hula Edytowane 5 Maja 2016 przez jedrekx
Tomeks Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 u mnie w 3G tez chodzi 32,musisz miec cos zrobane w MMI
Kamyk Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 może miałem kartę yebnięta ..? póki co, to dla spokoju kupiłem tą 4 GB SD i działa więc temat wydaje się ogarnięty
Madas Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 ale sprawdź SDHC weź na wypróbowanie od kogoś kto taką posiada by okaże się że czyta bez problemu
Kamyk Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Opublikowano 6 Maja 2016 Pixi ma SDHC 32 GB i mu działa chyba rzeczywiście musiałem mieć kartę walniętą choć pamiętam, że w laptopie działała
PIXI Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 Pixi ma SDHC 32 GB i mu działa chyba rzeczywiście musiałem mieć kartę walniętą choć pamiętam, że w laptopie działała Tak, potwierdzam bangla ...
Rekomendowane odpowiedzi