siara1899 Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Czy hokej zderzaka przedniego przedlift będzie pasował do auta po lifcie? Jak najłatwiej odróżnić te dwa rodzaje gdy na aukcji nie ma tego określonego? Dodatkowo pytanie, czy ktoś z Was brał od tego Pana części karoserii i jest w stanie jakoś zaopiniować? http://olx.pl/oferta/audi-a4-b5-99-01r-lift-hokej-zderzaka-przod-CID5-IDcGQyJ.html#b6bafc1d1f
Gość Opublikowano 6 Maja 2016 Opublikowano 6 Maja 2016 (edytowane) nie bedzie pasował przedlift jest krótszy, polift dłuższy 250zł za dokładke to jest zdzierstwo i ja bym nie brał za 250-300zł kupujesz kompletny zderzak z dokładka swoja dokładke lekko uszkodzoną(do naprawy) sprzedalem za 50zł, w stanie prawie idealnym kupiłem za 80zł + KW czyli 100zł i to jest maksymalna cena jaką bym dał za ten kawałek w plastiku na aukcji dokładka jest przedliftowa tak wygląda poliftowa jak je rozróżnić? przypatrz sie w wytłoczenia na mojej jakby w tej pierwszej "dziurze" od lewej są trzy pionowe proste linie, w dokładce z aukcji przedliftowej są dwie pionowe proste linie byłem u tego gościa po maske z rok temu, ma tam tone a4-rek anglików, jakiś bitych złomów z tego żyje, troche taki wieśniak jak to na wsi, słoma z butów wystaje najlepiej z nim w ogóle nie rozmawiać zabrać graty i spiertalać taniej Ci dokladki nie pusci bo uwaza, że one tak stoja w cenie, niech sobie uwaza a przy okazji wali ścieme bo to przedlift :-) Edytowane 6 Maja 2016 przez uszolek
misiek95 Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 dokładka towar mocno deficytowy. Ja kupiłem igiełke pękniętą w 1 miejscu za 50+ spawanie 10 a swoją starą zrujnowaną i złamaną wysłałem komuś za 150 i jeszcze dzwonił podziekować jak doszła ktoś kiedyś mówił że zamiennik jest dostępny poniżej 200zł ale nie sprawdzałem tego
Rekomendowane odpowiedzi