chudy30 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) kolego napraw te ramię klapek w kolektorach i zobaczysz od razu różnicę mam ten silnik od 5 lat i sam znalazłem tą przyczynę plastikarz ci pospawa to za 20zł sprawdź ją na chamowni ile koni wykrzesa ten silniczek moja mi wypluła 2 lata temu 137km tylko że nie dostałem wykresu i nie mam się czym pochwalić Edytowane 21 Lipca 2016 przez chudy30
wojtekf0 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 @chudy30 kolego a nie puścił Ci ten spaw? Bo tak myślałem żeby w pierwszej kolejności zrobić ale w innym wątku na forum napisali, że te spawy puszczają po 20 minutach i zacząłem szukać używanej gruchy. Tak zrobię i mam nadzieję, że poczuję różnicę bo właśnie mulasty mi się wydawał a nie wiedziałem czemu
chudy30 Opublikowano 21 Lipca 2016 Opublikowano 21 Lipca 2016 jeżdżę już dwa lata na pospawanym i jest git tylko trzeba trzy warstwy jedna na drugą spawać i będzie dobrze
wojtekf0 Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 i jeszcze głupie pytanie wymontować gruchę i jechać z samą czy to musi być na aucie zrobione żeby dobrze dopasować do tego wałka z klapkami? dzięki za radę!
Rekomendowane odpowiedzi