TOM3K Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Dziwna sytuacja się dzieje w ojca aucie 1.8 FWD. Podczas skrętu w lewo , lewe tylne koło obciera o amortyzator Ja myślę o łożysku że się kończy może tak być ? Auto ma 200k przelatane a wszystko jest jeszcze ori...
gawel1999 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Dziwna sytuacja się dzieje w ojca aucie 1.8 FWD. Podczas skrętu w lewo , lewe tylne koło obciera o amortyzator Ja myślę o łożysku że się kończy może tak być ? Auto ma 200k przelatane a wszystko jest jeszcze ori... a może sprężyna pękła? albo tuleja tylnej belki na wykończeniu?
TOM3K Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Opublikowano 8 Maja 2016 Sprężyny są ok, amorki były niedawno wymienione i to jedyna rzecz która była ruszana z tyłu. Co do tulei na belce jest duże prawdopodobieństwo ze może być na wykończeniu. Ale przy tym będą takie objawy ?
gawel1999 Opublikowano 9 Maja 2016 Opublikowano 9 Maja 2016 Sprężyny są ok, amorki były niedawno wymienione i to jedyna rzecz która była ruszana z tyłu. Co do tulei na belce jest duże prawdopodobieństwo ze może być na wykończeniu. Ale przy tym będą takie objawy ? coś tak mi się wydaje.ja u siebie wymieniałem bo strasznie "pływał".jak bardzo zużyte to wydaje mi się że może tak być.
TOM3K Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 A więc tak, gumy zostały wymienione ale problem jest nadal. Teraz troszke delikatniej obciera. Możliwe że nowy Amortyzator ma inną budowe ?
Rekomendowane odpowiedzi