Soba Opublikowano 13 Maja 2016 Autor Opublikowano 13 Maja 2016 To jutro wybiore się po ten czujnik położenia wału nie jest taki drogi,a być może (oby) pomoże. Jak nie to i tak auto zaprowadzam do mechanika w poniedziałek.
goldi Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Nie wywali błędu miałem tu kiedyś vw i też z tym problemem zero błędów i jeszcze jeżeli jest jakiś przekaznik odpowiedzialny za czujnik położenia wału to też warto sie przyjrzeć
Soba Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Podjadę do sklepu i zamówię to ma być czujnik położenia wału korbiwego czy walka rozrządu? Żebym czasem złego nie kupił xd a panowie ciężko się to wymienia ten czujnik? Wysłane z mojego HTC Desire 820 Edytowane 14 Maja 2016 przez Soba
Soba Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Audi już działa. Po prostu przepustnica nie była zaadaptowana. Robiłem pierwszą metoda typu zapłon na minutę i później odpalam, ale to nic nie dało więc przyjechał spec z kompem coś pogrzebal i zaadaptowal vagiem. [emoji41] do wymiany i tak jest przeplyeomierz gdyż nie działa tak jak trzeba. Aktualnie jeżdżę bez podpoetej przeplywki. Mam nadzieję że to już koniec problemów Wysłane z mojego HTC Desire 820
Rekomendowane odpowiedzi