poziek Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 wujek dobra rada Alan nie zaczynaj, proszę.
spanky Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 spanky a jak jest z zuzyciem paliwa? bo szczerze mowiac przesiadlem sie na A4 z e-36 2.0, bo po krotkich obliczeniach skusila mnie mozliwosc potencjalnej oszczednosci;) podam Ci na osobistym przykładzie .... (dane z ostatniego miesiaca ) jazda dynamiczna w miescie (Warszawa) : 7.31l/100 km (131 kucorów/282 niutki) nie zastanawiaj sie tylko działaj .... :exclaim: ... :twisted:
ctv Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 wujek dobra rada Alan nie zaczynaj, proszę. Musi by jakies zycie na osiedlu :smile:
poziek Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 wujek dobra rada Alan nie zaczynaj, proszę. Musi by jakies zycie na osiedlu :smile: a w sumie to czemu nie KOVALIOFf więc jedź do ...... Diagtroników w Jankach, pisza za***iste, wyjechane w kosmos programy i nawet z nitro w dizelkach strzelają :twisted:
ono Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 A mi po programiku spalanie spadło do 8,4 w mieście , średnia z 3 zbiorników Czyli gdzieś o litr
spanky Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 A mi po programiku spalanie spadło do 8,4 w mieście , średnia z 3 zbiorników Czyli gdzieś o litr no to powiem ze rewelacja ... :exclaim:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 A mi po programiku spalanie spadło do 8,4 w mieście , średnia z 3 zbiorników Czyli gdzieś o litr 255 km i takie spalanie. To ładnie... . Mi jak dobrze pójdzie to tyle w trasie spali :biggrin: Zazdroszczę...
SebMis Opublikowano 23 Lutego 2007 Opublikowano 23 Lutego 2007 A mi po programiku spalanie spadło do 8,4 w mieście boisz się teraz sandała używać :twisted:
hodmar Opublikowano 24 Lutego 2007 Opublikowano 24 Lutego 2007 No wkońcu Brynia się zlitowała i odpowiedziała na moje zapytanie i mego poprzednika, bo jakos dyskusja zeszła na inny tor Pozdrawiam Wszystkich i moze do zobaczenia na jakims zlociku.
Rekomendowane odpowiedzi