bauzer Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam chciałem zakupic diody na tył rejestracji czytałem wiele tematów na forum lecz w większości linki juz powygasały dodam że użytkownik tommik od którego podobno można to zakupić nie odpisuje :/ nie chce żeby wyskakiwał błąd spalonej żarówki. Prosił bym o sprawdzone firmy. i Mam jeszcze pytanie czy wymienia sie cały klosz czy tylko żarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Polecam oryginalne ledy do tablicy rejestracyjnej oraz adapter żeby nie wywalało błędu http://www.ebay.pl/itm/AUDI-A4-B7-LED-Kennzeichenbeleuchtung-Adapter-retrofit-12029-/301935615005?hash=item464cc3dc1d:g:5WcAAOSw1DtXF-Xc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano91 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Może piszesz do niewłaściwego użytkownika. Nie tommik tylko Tomnik Spróbuj napisać bezpośrednio: [email protected] Kupowałem ostatnio od niego i jak większość - zdecydowanie polecam. Wymienia się same żarówki na moduły LED - nie ma z tym jak i z błędami żadnego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauzer Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Wielkie dzięki faktycznie popelniłem bląd w pisowni ale e-mail już wysłany wielkie dziękuje podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi