pioteres Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam. Pytanie trywialne - kiedy powinien działać (czyt. jak uruchomić) spryskiwacz tylnej szyby... niektórzy piszą w innych watkach o jakiś przyciskach na manetce okrągłych ale moja manetka nic takiego nie posiada Pozdrawiam * uzupełnij proszę profilu użytkownika - Łukasz
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Przy kierownicy masz manetki takie to prawa manetka popchnieta do końca obsłuzy ci tylna wycieraczke tam na manetce nawet jest narysowane :gwizdanie:
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 dokładnie prawa manetke od wycieraczek popychasz do przodu i włącza ci sie wycieraczka z tyłu a jak dopchniesz mocniej to spryskiwacz bedzie pryskał.
pioteres Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Przy kierownicy masz manetki takie to prawa manetka popchnieta do końca obsłuzy ci tylna wycieraczke tam na manetce nawet jest narysowane :gwizdanie: nie chodzi mi o obsluge wycieraczki tylko jej spryskiwacza. To ze po popnieciu manetki raz do dolu wlacza sie wycieraczka to wiem. Ale czy spryskiwacz powinein wlaczac sie razem z tym czy po jeszcze glebszym przycisnieciu? a moze jakas inna sekwencja?
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 tak jak ci napisałem jak popchniesz do przodu (do szyby) to włączy ci sie tylko wycieraczka tylna ale jak phniesz jeszcze dalej to powinno pryskac.
NYNA Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tak po głębszym wciśnięciu załączy się spryskiwacz.
pioteres Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Tak po głębszym wciśnięciu załączy się spryskiwacz. Dziekuje slicznie za pomoc
andrewb25 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 tak jak ci napisałem jak popchniesz do przodu (do szyby) to włączy ci sie tylko wycieraczka tylna ale jak phniesz jeszcze dalej to powinno pryskac. u mnie właśne jest problem taki że nie działa tylni spryskiwacz, a jak przełącze manetkę do przodu czyli do szyby to włączają się wycieraczki przednie i przedni spryskiwacz, a po przytrzymaniu dopiero włącza się tylna wycieraczka i nie działa spryskiwacz tylni. w czym może być problem?
ozi_wells Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 możesz mies jakies zwarcie na manetkach przy kierownicy
Rekomendowane odpowiedzi