Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaki koszt malowania tych elementów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Jaki wg was byłby koszt malowania: błotnik przedni lewy + prawy + maska?

2.Mam też rysy na drzwiach, czy myślicie, że jakiś lakiernik podejmie się ich usunięcia bez lakierowania całego elementu? Bo pojechałem do jednego "poleconego", to powiedział że on samych rys nie zrobi, bo będzie widać, że kiedyś tam były (odcień lakieru będzie się różnił) i lakieruje tylko elementami...

Opublikowano (edytowane)

Lakierowanie blotnikow 250-400zl maska 300-500. Zaleznie gdzie co jak i kto.

Tylko przy czyms takiem wypada wycieniowac drzwi bo bedzie widac roznice, wiec problem drzwi poniekad sam sie rozwiaze.

Calosc 1000-1500zl mysle.

I jeszcze jedno, drogo nie zawsze znaczy dobrze a tanio zle.

Jednak dobry lakiernik zawsze bedzie cenil swoja prace.

Edytowane przez sssV
Opublikowano

Właśnie pod koniec będę miał auto, to podjadę do swojego sprawdzonego mechanika, ale wolę dowiedzieć się ile mniej-więcej szykować na taką imprezę.

Opublikowano (edytowane)

Lepiej dać więcej i mieć pewność, że jakość wykonania będzie na wysokim poziomie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez BF10
Opublikowano

Ostatnio kolega z pracy dał maske do lakierowanie w bardzo ceniącym się i polecanym warsztacie a jak mu pomalowali to szkoda gadać. Na pierwszy rzut oka było widać że kaszana jakich mało. Tak że zawsze trzeba uważać.

Opublikowano

No ja też pytam, bo na poprzednim aucie miałem malowaną maskę i błotniki przód. Cena była fajna, lakiernik polecany przez znajomego, co handluje autami, a jak odbierałem auto, to błotniki jako-tako, ale maska miała zacieki nad lampami i przy grilu. Niby zapłaciłem stówkę mniej za wady, ale przy sprzedaży auta gdyby nie miernik lakieru, to kupujący by powiedział, że była szpachlowana...