mefjiu Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 1.Jaki wg was byłby koszt malowania: błotnik przedni lewy + prawy + maska? 2.Mam też rysy na drzwiach, czy myślicie, że jakiś lakiernik podejmie się ich usunięcia bez lakierowania całego elementu? Bo pojechałem do jednego "poleconego", to powiedział że on samych rys nie zrobi, bo będzie widać, że kiedyś tam były (odcień lakieru będzie się różnił) i lakieruje tylko elementami...
sssV Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Lakierowanie blotnikow 250-400zl maska 300-500. Zaleznie gdzie co jak i kto. Tylko przy czyms takiem wypada wycieniowac drzwi bo bedzie widac roznice, wiec problem drzwi poniekad sam sie rozwiaze. Calosc 1000-1500zl mysle. I jeszcze jedno, drogo nie zawsze znaczy dobrze a tanio zle. Jednak dobry lakiernik zawsze bedzie cenil swoja prace. Edytowane 22 Maja 2016 przez sssV
mefjiu Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 Właśnie pod koniec będę miał auto, to podjadę do swojego sprawdzonego mechanika, ale wolę dowiedzieć się ile mniej-więcej szykować na taką imprezę.
BF10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Lepiej dać więcej i mieć pewność, że jakość wykonania będzie na wysokim poziomie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Maja 2016 przez BF10
sagakama Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Ostatnio kolega z pracy dał maske do lakierowanie w bardzo ceniącym się i polecanym warsztacie a jak mu pomalowali to szkoda gadać. Na pierwszy rzut oka było widać że kaszana jakich mało. Tak że zawsze trzeba uważać.
mefjiu Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Opublikowano 28 Maja 2016 No ja też pytam, bo na poprzednim aucie miałem malowaną maskę i błotniki przód. Cena była fajna, lakiernik polecany przez znajomego, co handluje autami, a jak odbierałem auto, to błotniki jako-tako, ale maska miała zacieki nad lampami i przy grilu. Niby zapłaciłem stówkę mniej za wady, ale przy sprzedaży auta gdyby nie miernik lakieru, to kupujący by powiedział, że była szpachlowana...
Rekomendowane odpowiedzi