stoprocent16 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Witam tak jak w temacie interesuję mnie obniżenie mojego avanta o kilka cm tak żeby nie stracić N komforcie jazdy nie chce wrzucać gwintu czytałem coś o zawieszeniu 1eb można do zwykłych amorkow wstawić niższe sprężyny ?
BF10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 Chodzi o zawieszenie 1BE , jeśli się nie mylę obniżają one -20mm względem 1BA. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
stoprocent16 Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Opublikowano 22 Maja 2016 Tak chodzi mi o 1be Ale czy trzeba wymienić takze amortyzatory czy sama sprezyny pasują pytam bo mam zamiar wymienić amortyzator przód wraz ze sprężyną ale tył był wymieniany ponieważ wymienił poprzedni właściciel na nowe Monroe więc szkoda mi ich wyrzucać i czy mogę wstawić po prostu same sprezyny które go obniża Tak chodzi mi o 1be Ale czy trzeba wymienić takze amortyzatory czy sama sprezyny pasują pytam bo mam zamiar wymienić amortyzator przód wraz ze sprężyną ale tył był wymieniany ponieważ wymienił poprzedni właściciel na nowe Monroe więc szkoda mi ich wyrzucać i czy mogę wstawić po prostu same sprezyny które go obniża
BF10 Opublikowano 22 Maja 2016 Opublikowano 22 Maja 2016 (edytowane) Wydaję mi się, że jeżeli włożysz sprężyny obniżające np od 1BE na amortyzatory seryjne 1BA to mogę po pewnym czasie się wylać, nie są przystosowane do takich springów. Niech ktoś mnie poprawi jeśli źle mowię. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Maja 2016 przez BF10
stoprocent16 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) To pier**le jeżdżę na wysokim h*jowo wygląda ale jaki komfort mój ojciec ma N głębię 96 rok to fajnie mi się jeździ ale trochę tward i trę na garbach Ale amorki ma seryjne tylko sprężyna krótsza Edytowane 23 Maja 2016 przez stoprocent16
BF10 Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 Poszukaj w dziale sprzedam, może ktoś sprzedaje zawieche do Twojego auta, która obniży Ci tak jak chcesz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
stoprocent16 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Nie jak miałbym kupować to tylko nowe teraz to nie jest niewiadomo jaki wydatek A masz pewnosc
BF10 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Pewności nie ma - fakt. Lepiej dołożyć i mieć pewność, że wytrzymają trochę. Edytowane 24 Maja 2016 przez BF10
Rekomendowane odpowiedzi