AdamsDH Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam, Na tylnych bocznych szybach mam ogrzewanie. Jednak po wlaczeniu szyby nie odparowuja, oznacza to, ze ogrzewanie nie hula Czy wie ktos z Was gdzie szukac instalacji od tego ogrzewania i czy da sie bezbolesnie to rozmontowac i ew. naprawic? Patrzylem, linie na szybie nie sa poprzerywane, wiec powinny grzac ale zadna nie dziala. Da sie to jakos sprawdzic? Z gory dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 to nie jest podgrzewanie tylko antena do radia. przynajmniej tak jest juz w b6. Masz antene zwykłą drucianą na dachu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamsDH Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Czesc, Mam antene zwykla na dachu. Ma drut opleciony dookola innego drutu :-) Bez niej radio nie dziala :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 no to nie wiem, jeszcze sie nie spotkałem z ogrzewaniem bocznych szyb bagarznika to raczej nie bedzie to.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2008, 19:46_________________________________________________a masz ori szyby napewno???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 To jest antena na fale dlugie, a nie uklad grzewczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamsDH Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Aha to spoko :-) Dzieki, ale moze zrobie tak zeby grzaly :-) He, he Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_wells Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Dzieki, ale moze zrobie tak zeby grzaly :-) He, he pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi