dawidek10333 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 Zrób log z 002+115. Przepływkę jakąś kupowałeś, ale teraz jeździsz na jakiej?? Teraz jeżdzę na oryginalnej niby sprawnej używanej. Ale ogólnie to nie odczuwam różnicy między żadną z przepływek. Nawet ostatnio z TDI zakładałem sprawną przepływkę i jest dokładnie tak samo.
czechcu Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 no to zostaje ta przepływka bo katalizator na moje odpada, nie masz od kogo podmienić?
dawidek10333 Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Opublikowano 28 Lipca 2016 no to zostaje ta przepływka bo katalizator na moje odpada, nie masz od kogo podmienić? Nie bardzo. Może jutro podjade na szrot wezme kilka przeplywek i poprobuje je. no to zostaje ta przepływka bo katalizator na moje odpada, nie masz od kogo podmienić? Nie bardzo. Może jutro podjade na szrot wezme kilka przeplywek i poprobuje je. Wygląda na to,że samochód został naprawiony. Winny tego wszystkiego był actuator i nie idealnie ustawione wastgate. Dodam jeszcze by na sto procent wiedzieć,że wszystko jest okej. 1
rafal9119 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Panowie mam takie pytanie . Przez uszkodzony czujnik stukowy silnik moze nie miec mocy? Bo mam jeden uszkodzony. Wywala blad na vagu Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka Sa tam dwa czujniki i one sa takie same??(o takich samych nr)??
Rekomendowane odpowiedzi