Koval78 Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Witam Wszystkich Przeglądając ostatnio oferty na allegro znalazłem takie coś : http://moto.allegro.pl/item163651241_mata_podgrzewana_na_siedzenia_firmy_carpoint.html Mianowicie kupując dwie takie maty można sobie zrobić coś jakby namiastkę podgrzewanych foteli. Ale moje pytanie jest takie czy dużo roboty i byłoby z umieszczeniem tych mat pod tapicerką siedzeń i czy taka operacja jest w ogóle możliwa. A może nie opłacalna ? Coprawda zima się już kończy ale w ciepłe dni można by coś takiego zamontować i nan następną zimę cieszyć się podgrzewanymi fotelami. Można by póść jeszcze dalej i wymienić panel klimatronika na taki z regulacją podgrzewania i pod niego podłączyć maty. Co o tym sądzicie, wykonalne?
dark79 Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 co do tych majt to sprawa jest prosta, zakladasz na siedzenie i podlanczasz, mam znajomych tapicerow i widzialem jak zakladali maty grzewcze ale pod tapicerke, maty mieli jakies niemieckie (przynajmniej pisalo po germansku na pudelku) i wygladaly jak orginalne, czyli cienkie, nie tak jak te z aukcji, a dostarczyl je klijent wiec nie wiem gdzie takie kupic
Rekomendowane odpowiedzi