Łuki28.08 Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 super avancik jakie plany na dalsze mody?? pozd myślę nad listwami zewnętrznymi s-line na drzwi niby żadna to modyfikacja ale muszę wgrać jeszcze mapy do rns-e ale nie mogę znaleźć za bardzo nikogo kto mi nagra.. Końcówki wydechu dają tylko efekt wizualny czy w dźwięku też jest różnica? tylko efekt wizualny,bardziej wypełniły wnęki na końcówki wydechowe jak będę chciał zmienić dźwięk to wywalę środkowy lub wstawię jakiś sportowy na koniec.
impackt Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 W każdym razie wszystko ładnie spasowane
afroo. Opublikowano 20 Lipca 2016 Opublikowano 20 Lipca 2016 niby żadna to modyfikacja ale muszę wgrać jeszcze mapy do rns-e ale nie mogę znaleźć za bardzo nikogo kto mi nagra.. H4mm3R
Łuki28.08 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) niby żadna to modyfikacja ale muszę wgrać jeszcze mapy do rns-e ale nie mogę znaleźć za bardzo nikogo kto mi nagra.. H4mm3R dzięki,już czekam na przesyłkę a w oczekiwaniu został wyczyszczony laser/soczewka (była dobrze zakurzona) po czyszczeniu 3 szybkie strzały w doborowym towarzystwie Autko zwiedziło ostatnio część Bałkanów przy tym bardzo miło mnie zaskoczyło średnim spalaniem 7,3 l z trasy 3500 km a w nagrodę dostało nowe świece NGK PRF7Q i ściągnąłem oznaczenia z tylnej klapy jakiś czas temu założyłem moduł świateł dziennych ProElTec wraz z żarówkami o białej barwie Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez ?uki28.08
Indi Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 kolego jakie to masz żarówki o tej białej barwie??
Łuki28.08 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 kolego jakie to masz żarówki o tej białej barwie?? coś takiego : http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-pla...ZmMjYzOTE3OQ==
Indi Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) A ile one maja lumenow bo na aukcji nie pisza..?moze na opakowaniu jest info Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Indi
Onyks Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Dużo roboty przy założeniu tego modułu ? Jaki to koszt razem z kompletem żarówek? Przyznam, że świetnie to wygląda, zdecydowanie odmładza wóz
Łuki28.08 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Dużo roboty przy założeniu tego modułu ? Jaki to koszt razem z kompletem żarówek? Przyznam, że świetnie to wygląda, zdecydowanie odmładza wóz Na forum są schematy do podłączenia tak żeby nie było widać gdzie jest założony. A jak coś to jest też instrukcja wraz z modułem jak i do czego podłączyć. Sam moduł to ok 120 zł a żarówki 40 zł (2 szt.) A ile one maja lumenow bo na aukcji nie pisza..?moze na opakowaniu jest info Nie kojarzę żeby było na opakowaniu.. Dużo roboty przy założeniu tego modułu ? Jaki to koszt razem z kompletem żarówek? Przyznam, że świetnie to wygląda, zdecydowanie odmładza wóz Na forum są schematy do podłączenia tak żeby nie było widać gdzie jest założony. A jak coś to jest też instrukcja wraz z modułem jak i do czego podłączyć. Sam moduł to ok 120 zł a żarówki 40 zł (2 szt.) A ile one maja lumenow bo na aukcji nie pisza..?moze na opakowaniu jest info Nie kojarzę żeby było na opakowaniu.. ciąg dalszy działań przy moim A4 wczoraj wpadły w moje ręce kompletne szufladki/schowki pod fotele oraz dokładka od b7 Edytowane 11 Grudnia 2016 przez ?uki28.08
lukas551 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Podaj link żarówek co masz w drl bo wcześniejszy podany przez Ciebie nie działa. Te żarówki ?? http://allegro.pl/zarowka-h7-55w-plasma-8500k-jak-led-audi-bmw-vw-i6475694910.html Nie świecą na fioletowo? Edytowane 12 Grudnia 2016 przez lukas551
kris_91 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Opublikowano 12 Grudnia 2016 A jak te zarowki swieca na drogowych?
Łuki28.08 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2016 Tak,to są te żarówki. Jako drogowe to według mnie ocenie je na 4 w skali 1-6
Łuki28.08 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2016 Na foto to jest 30% mocy? dokładnie tak. no i schowki pod fotelami zamontowane
kris_91 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Kupilem te plasmy 8500k tez mam modul proeltec ale u mnie to nie jest taki kolor jak u ciebie. Na foto u cb to napewno 30% czy to CLH? Chyba ze masz inna barwe
doman96b6 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 TE żaróweczki na drogowych, bomba z poświatą niebieskiego.Na drl średnio
tomcio12345 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mógłbys zrobic wiecej zdjec tych świateł drl oraz na włączonych długich? (może być na priv) Jak te żarówki się sprawdzają jak korzystasz z nich jako świateł drogowych?
Łuki28.08 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2017 Kupilem te plasmy 8500k tez mam modul proeltec ale u mnie to nie jest taki kolor jak u ciebie. Na foto u cb to napewno 30% czy to CLH? Chyba ze masz inna barwe Tak mi się wydaje że to 30% bo to ze zdjęcia nie jest CLH. Mógłbys zrobic wiecej zdjec tych świateł drl oraz na włączonych długich? (może być na priv) Jak te żarówki się sprawdzają jak korzystasz z nich jako świateł drogowych? oki,zrobię przy okazji przy drogowych to tak średnio one świecą,ale jakoś da się jeździć..
tomcio12345 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Ja właśnie też mam tak drl zrobiony i chciałbym jakieś "bielsze" żarówki, ale z długich też się jednak czasem korzysta.
Łuki28.08 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Polatane pierwsza moja zabawa Q w śniegu już jest za mną Przy wywalaniu kata zobaczyłem że plecionka w wydechu zaczyna się kończyć(nabrała mocy-czas już na nią) więc postanowiłem zacząć przerabiać wydech.. narazie początek za DP 2,75" (dzięki Toman za flanszę) pociągnięta rura 2,5" łączona V-band'em,a w niedalekim czasie pomyślę czy wstawić jakiś środkowy wydech przelotowy czy pustą rurę :scratch: wszystko spawane tak żeby nie rdzewiało,nie dziurawiło.. a na kapryśną pogodę zakupiłem wycieraczki Boscha zobaczymy czy to był dobry zakup.. Kolejne graty : trochę serwisu i kilka kosmetyków na nadchodzący sezon Edytowane 7 Lutego 2017 przez Łuki28.08
Rekomendowane odpowiedzi