Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] 2.0 ALT, Zwykły olejo żerny sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bydgoskie progi zwalniające będą Cię wkurzać  :decayed:  ja na jednym zostawiłem w sobotę płytę pod silnikiem.. mina Żanety, która pierwszy raz słyszała szuranie po progu zwalniającym - bezcenna :lol:

Opublikowano

To fakt, w realu zawsze inaczej troche;)

Zawartość dodana 1 minute later

szuracze....... jak Jedrek wezmie kiedyś cabrio do Bukowiny będziemy jechac 12 godzin :grin:

Opublikowano
  • Autor

Powiem wam że nie mam problemów z progami zwalniającymi, ani to że jest bardo nisko, największy ból d*py mam z rantami felg .. :/ 

Opublikowano

Mówiłem Ci

Opublikowano
3 minuty temu, FroS-t napisał:

jak Jedrek wezmie kiedyś cabrio do Bukowiny będziemy jechac 12 godzin :grin:

zobaczymy czy w przyszłym roku się odważę pojechać Cabrio :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Będę jechał grzecznie za tobą :D Dzisiaj w wiadomościach mówili że w Bukowinie jest bialutko :D 

Opublikowano
Mówiłem Ci

[emoji23] [emoji51]
Opublikowano

Kiedy to w końcu spasujesz jak należy? :dance: 

Masz na zachęte :decayed:

FB_20170407_22_18_35_Saved_Picture.jpg

Edytowane przez uszol

Opublikowano
  • Autor

@uszol myślałem że spas, nie mam wcale taki zły :D twoje zdjęcie na zachętę mnie rozwaliło, to ty zamiast odbojów, to masz z tyłu klocki drewniane :D 

Ja właśnie przez taki spas rozwaliłem te nadkole :D  - jak to się mówi choroba wieku dziecięcego, wszystkiego sie uczę od samego początku :D 

Zawartość dodana 5 minutes later

17858584_1277421322295305_166637416_o.jpg

17858852_1277421172295320_2141197873_o.jpg

Opublikowano

Bo seryjne odboje nadają sie... do seryjnego zawieszenia. 

Musisz zablokować skok amora i nic sie błotnikom nie stanie... odezwałbys się to byś wiedzial co i jak :-) 

A teraz bulisz :decayed:

PS

wypychaj tą dupcie bo wąska jak dziewica :wink:

Edytowane przez uszol

Opublikowano
  • Autor

teraz już wiem, co zrobiłem nie tak :D  w sumie racja, trochę po czasie, ale będę się odzywał :D 

Opublikowano

Zapodaj konkretną końcówkę wydechu bo ta to straszna bida . takie fele i stance a d*pa do d*py.   :guma:

Opublikowano
  • Autor

Była w planach ale na razie się z tym wstrzymam, w planach jest swap na 18.T  na koniec sezonu, lub już w następnym sezonie. Powodem swapu jest prawdopodobnie uszczelka pod głowicą ( olej w płynie chłodniczym ) albo może być to sama głowica , która przepuszcza - tego akurat nie wiem , ale czego jestem pewny że w zaistniałej sytuacji nie opłaca się robić planowanego rozrządu lub wymiany oleju.  Pieniądze wolę poświęcić na nowy silnik, w którym zrobi się remont itp :)  wtedy wleci też nowy wydech i w tym nowe końcówki :D 

A teraz trochę z innej beczki, nie spodziewałem się, że będę  stał w Castoramie i szukał odpowiednich desek żeby wjechać do pracy, dodaje filmik z pierwszej próby , - nie udało się bez tarcia ... Dzisiaj dokupiłem deski i udało się z delikatnym przetarciem :D - ale wyżej d*py nie podskoczę.. 

Mały zestaw, na gorsze warunki .. Polecam Ja czyli Suppapeter ^^

17901718_1279601372077300_1748993504_o.jpg

Zawartość dodana 1 minute later

Edytowane przez suppapeter

Opublikowano

a ze mnie się śmiałeś jak mówiłem, że zmieniłem garaż dla Cabrio bo do domu nie jestem w stanie wjechać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Zwracam honor Jędruś , nie spodziewałem się ze będę miał aż takie problemy :D 

Opublikowano

A trzeba bylo kupic Toyote Aygo,jak Pan za Toba,i zycie byloby prostsze![emoji14][emoji23]
Kolo wyglada oblednie,a jeszcze z takiej perspektywy...[emoji7]
Jak masz w planach zdesie z s-line lub dokladke z Cupry,to dopiero bedzie rzezba przejechac taki prog![emoji2]
Niemniej jednak czekamy na dalsze zdjecia i filmiki,oby juz z mniej klopotliwych wyczynow. [emoji6]

Opublikowano
20 minut temu, RobsonSNC napisał:

A trzeba bylo kupic Toyote Aygo,jak Pan za Toba,i zycie byloby prostsze!emoji14.pngemoji23.png
Kolo wyglada oblednie,a jeszcze z takiej perspektywy...emoji7.png
Jak masz w planach zdesie z s-line lub dokladke z Cupry,to dopiero bedzie rzezba przejechac taki prog!emoji2.png
Niemniej jednak czekamy na dalsze zdjecia i filmiki,oby juz z mniej klopotliwych wyczynow. emoji6.png

Bo to chory człowiek jest, miał by pińc lat młotrzo  :placz::placz::placz:

Opublikowano

Inwalida :sarcastic:

Opublikowano
3 godziny temu, suppapeter napisał:

żeby wjechać do pracy

Tzw. chcieć, a móc. Najpierw trzeba było ogarnąć temat dojazdu do domu/pracy/miejsc często odwiedzanych, a później skręcać gwinta tak, żeby się tam dostać. :wink:

Wygląda to mega dobrze ale zastanów się nad sytuacją, kiedy będziesz potrzebował pilnie gdzieś się dostać - będzie czas na podkładki? - oczywiście nie życzę takich sytuacji ale trzeba to na chłodno przekalkulować. Znam z autopsji temat daily i chęci na więcej ale tu bez aira nawet drewno nie pomoże. :)

Edytowane przez afroo.

Opublikowano
  • Autor

Powiem Szczerze, jakbym podniósł ten samochód i dał mniejszy naciąg, nie wyglądałoby to w żaden sposób :D Zdaje sobie sprawę jeżeli chodzi o praktyczność na co dzień jest dramat :D ale jaki banan na twarzy jak się jedzie tym autem :D (bezcenne ) może po roku znudzi mi się noszenie desek, albo i nie .. Czas pokaże.. 

Widok ludzi jak  podjechałem do progu, wyciągnąłem deski - bezcenne :D