Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] 2.0 ALT, Zwykły olejo żerny sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

225 na 9,5 cala  i 0,5 - 1cm do góry też by grało, nie przesadzaj szuracz:decayed:

Opublikowano

Hehe myślałem, że po przejechaniu staniesz, wstrzymasz gościa i zabierzesz deseczkę :decayed: 

Opublikowano
  • Autor

Jak dla mnie i podkreślam że w moim odczuciu felga którą akurat mam nie wyglądałaby na 225  i gdyby auto wyżej siedziało :D  pewnie jak bym podniósł samochód z 0.5 cm w góry znikły by automatycznie moje problemy :D - ale jestem jeszcze na takim etapie że musi mi się to podobać :D "szuracz" - jeszcze za duża koza z przodu ...

Opublikowano

Serio, deseczki na takiego garbka? Chopaku bokiem z palcem w doopie to bierzesz..  Albo pod ukosem tam obok krawężnika i masz jedno koło cały czas na asfalcie i prześlizgujesz sie. 

Bym Ci kazał wjechać do mnie do mnie na garaż to byś płakał, Norbas potwierdzi :decayed:

Edytowane przez uszol

Opublikowano
  • Autor

@uszol próbowałem brać to bokiem, ale trze bardzo  mocno, ale przejechać przejadę. Tylko problem tkwi w tym że muszę tam wjeżdżać codziennie, i jak ma tak trzeć za każdym razem to wolę te deseczki podłożyć. Zrobię zdjęcie wjazdu to przekonasz się o co mi chodzi, jest tam wąsko przy tym wjeździe, może tego nie widać na filmiku :decayed:

Edytowane przez suppapeter

Opublikowano

Piter z uwagi na to ze mam kombi to możemy podjechać do Castoramy i kupić cały bagaj deseczek i w nocy pojeździć po CB i kazy próg który Cie wk***ia obłożyć na stałe deseczkami :decayed::grin: i mam pomysł na nową wlepe na tylna szybę......"Comfort.....Who Cares !!! " :decayed:

Edytowane przez FroS-t

Opublikowano
3 godziny temu, suppapeter napisał:

próbowałem brać to bokiem, ale trze bardzo  mocno, ale przejechać przejadę

tzn, że nie jest to aż taki zły ten próg jak przejechałeś :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie przesadzajmy , aż takiego wielkiego dramatu nie ma :D Jestem jeszcze młody, mogę sobie pozwolić na takie zabawy z deseczkami. Ogólnie nie mam zbyt wielu problemów, dzisiaj zaryzykowałem i wjechałem na parking Focusu ( galeria handlowa, Bydgoszcz) :D z palcem w d*pie :D - piękne uczucie i banan na twarzy. @FroS-t pomysł na naklejkę brzmi ciekawie :D można coś pomyśleć. 

Kupiłem te deski tylko z tego powodu, jeżeli mam codziennie szurać na tym progu, wolę nie myśleć jak będzie się prezentować od spodu...

Zdjęcie moich codziennych zmagań ...

Wyglądają nie groźnie , ale potrafią namieszać :D

17887197_1280846601952777_236971654_o.jpg

Edytowane przez suppapeter

Opublikowano

Zatoczka autobusowa pod galerią to nie parking:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wjechałem na górę :D hehe 

Opublikowano
12 godzin temu, suppapeter napisał:

@uszol próbowałem brać to bokiem, ale trze bardzo  mocno, ale przejechać przejadę. Tylko problem tkwi w tym że muszę tam wjeżdżać codziennie, i jak ma tak trzeć za każdym razem to wolę te deseczki podłożyć. Zrobię zdjęcie wjazdu to przekonasz się o co mi chodzi, jest tam wąsko przy tym wjeździe, może tego nie widać na filmiku :decayed:

Znudzi Ci sie w końcu to podkładanie deseczek :grin:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie tak, ale jeszcze daje rady :D

W najgorszym wypadku zmienię parking :D albo drugi samochód na daily :D 

Opublikowano
2 minuty temu, suppapeter napisał:

Pewnie tak, ale jeszcze daje rady :D

W najgorszym wypadku zmienię parking :D albo drugi samochód na daily :D 

To sie nazywa poświęcenie :placz::placz::placz:

Opublikowano
  • Autor

Poświęcenie lub głupota :D

Opublikowano
55 minut temu, suppapeter napisał:

Zdjęcie moich codziennych zmagań ...

Wyglądają nie groźnie , ale potrafią namieszać :D

17887197_1280846601952777_236971654_o.jpg

Jest jeszcze jedno wyjście  - po ciemku przychodzisz w kominiarce z młotem dwuręcznym 10kg i "wypłaszczasz" ten próg. :decayed:

50 minut temu, suppapeter napisał:

W najgorszym wypadku zmienię parking :D

Sam parkowałem dotychczas pod blokiem ale po zmianie na letnie kółka będę parkował ulicę dalej bo u siebie same trawniki i krawężniki więc nawet nie próbuję. :wink:

Opublikowano
  • Autor

Od dawna chodziła mi po głowie kierownica multifunkcyjna. ( oryginalna z modelu B6 ).  Kierownica już jest, muszę jeszcze nabyć moduł multifunkcji + plus wiązka do tego :) 

Poduszka z multifunkcją - 150 zł 

wiązka - 50 zł 

moduł - 60zł 

kierownica.jpg

17880216_1281928155177955_7094099418724381846_o.jpg

Opublikowano

Jak coś kolego mam moduł z końcówka ''N'' multi tempomat i full fis na sprzedaż

Opublikowano
  • Autor

@krystianb6 Mam pełny fis już, wydaje mi sie żeby  wszystko  grało  potrzebuje ten moduł  do multifunkcji, chyba ze sie  myle ??

Opublikowano
Dnia 11.04.2017 o 18:07, suppapeter napisał:

wjechałem na parking Focusu ( galeria handlowa, Bydgoszcz) :D

do Focusa to się z palcem w d*pie wjeżdża, tam jest łagodnie.. spróbuj do Arkad ;)

Opublikowano

To zależy bo jak masz z końcówka ''F'' to bedzie fis full działał ale multi kiera i tempomat juz nie...