meidzer Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Witam, mam Audi A4 2,0i benz 2001 rok no i jestem po wymianie przepływki i czyszczeniu przepustnicy. Notorycznie wyskakuje mi błąd 17545 i dzis zauwazyłęm też błąd 17524. Dodam, że wcześniej wyskakiwał mi juz od jakiś 2 m-cy tylko błąd 17545. Kolega skrzyna mówił na forum, ze mu on przestał wyskakiwać po wymianie właśnie sondy lambdy. 2 Faults Found: 17524 - Oxygen (Lambda) Sensor Heating: B1 S1: Open Circuit P1116 - 004 - No Signal/Communication - Intermittent 17545 - Fuel Trim: Bank 1 (Add): System too Rich P1137 - 002 - Lower Limit Exceeded powiedźcie mi o którą lambdę chodzi? a oto niektóre logi: Zależy mi na ocenie przepływki - bo nie jestem pewny czy faktycznie działa tak jak powinna no i tych nieszczęsnych sond lambda... no chyba ze jeszcze coś niepokojącego w logach zauważycie. Z góry bardzo dziękuję.
meidzer Opublikowano 5 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2008 Dzięki, a może podpowiecie mi jeszcze co jest moim przepływomierzem - czy jest OK, bo jestem po wymianie i coś mi on podpada?
Rekomendowane odpowiedzi