michal93 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) Witam. Chciał bym pochwalić się moim Audi Jest to A4 z 1995r. Auto posiadam od lutego i od tamtej pory przejechałem około 11 tyś km bez żadnych problemów. Jestem zadowolony z tego auta. (jak na razie Fakt,że kupiłem je za pół ceny i musiałem trochę doinwestować ale tragedi nie było. do wymiany była skrzynia biegów , bo 3 harczała , 2 wahacze, przegub, rozrzad, kompresor klimy, poduszki pod silniiem, opony przód, itd. Jakies tam pierdoły na pewno pominąłem. W tym mmencie w aucie wszystko z grubsza jest ogarnięte i nie za bardzo jest się do czego przyczepić. Sidać i jechać. Ogólnie auto dość wygodne i bez problemowe. wyposażenie;-elektryczne szyby-ABS-wspamaganie-klimatronik-skórzana tapicerka-elektryczne lusterka-podgrzewane lusterka-cb radio-2x air bag-i jakies pierdoły o których pewnie zapomniałem. Z tylnym nap Edytowane 8 Czerwca 2016 przez michal93
Nextpeace Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 "Z tylnym nap" ? ;P Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi