molek86 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Panowie mam problem z wycieraczakmi przod mianowicei szaleja dam w dol to sie nie zatrrzymuja jak sie zatrzymia to gdzies w polowie szyby , dajac do gory tez czaswow dzialaja ok , jak chce umyc szybe pryskam i powinny 3 razy przejsc a ida nawet 20 razy i sie zatrzymia w polowie szyby podmienilem przekaznik 377 i nic nie dalo w chwili obecnej gdy jest cieplo a mam szybe brudna to ja myje i gdy sa wycieraczki na dole to przekrecam kluczyk i wyciagam bezpiecznik hiih ale ilez mona bawic sie z bezpiecznikiem gdzies czytalem ze przy silniczku wycieraczek tez jest jakas eletryka odpowiadajaca za czasowe wycieraczki i ze tam padla .mozliwe ? jesli tak to byly jakies 2 rodzaje silniczkow wycieraczek jakies na 4 wtyczki i na 3 chcialbym zakupic ale nie wiem jaki . a4 b5 2000r 1,8t mial ktos cos podobnego ,dzieki za odpowiedz
piter-eg Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ja tez tak mam ale silniczek i przekaznik juz przerobilem. Podobno winny jest "pajak",czyli manetka przy kierownic. Kiedys to sprawdze ale u mnie dzieje sie to albo w zimne albo baaaardzo wilgotne dni
Rekomendowane odpowiedzi