ems Opublikowano 11 Czerwca 2016 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Witajcie, poniżej logi:Statyczny grupa 4 Statyczny grupa 13,18,23 Dynamiczny grupa 13,18,23 Motor to AVF, uszczelniacze pompek zostały wymienione, pompki wyregulowane na 180 ale korekcje na 4 pompce trochę mnie niepokoją. Powinienem zacząć się rozglądać za "nową" pompką czy szukać jeszcze gdzieś indziej?
Leopold27 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 kolego jeżeli silnik pracuje prawidłowo to się nie martw ,a korekcje na czwartym cylindrze świadczą o stanie cylindra a nie pompowtrysku,jak miałem pasata to miałem dwie pompki poza zakresem i jezdził normalnie.
krzysiek1606 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Opublikowano 14 Czerwca 2016 kolego jeżeli silnik pracuje prawidłowo to się nie martw ,a korekcje na czwartym cylindrze świadczą o stanie cylindra a nie pompowtrysku,jak miałem pasata to miałem dwie pompki poza zakresem i jezdził normalnie. prosta sprawa zamienic miejscami pompki i okaze sie czy to wina cylindra czy wtrysku
Rekomendowane odpowiedzi