Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Diody do jazdy dziennej w lampach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad zrobieniem takiego gadżetu w przednich lampach

prbauo3.th.jpg

Opublikowano

Ale nie w lampach przedliftowych, tak jak jest na zdjęciu :sick3: Jakbym miał zakładać LEDy to tylko w zderzak. Lampy bym zostawił w spokoju, tzn. wymienił na soczewkipoliftowe :naughty:

Opublikowano

Mało widzę nie powiększa mi się foto :gwizdanie:

Opublikowano

Polift to polift te lampy dla mnie to kaszana

Opublikowano

Mało widzę nie powiększa mi się foto :gwizdanie:

Mi się bez problemu powiększyło.

Opublikowano

No teraz widzę :decayed: moje ulubione powiedzenie beznadziejne czy polifotowe czy przed kupa wielka :decayed: to tak jak te grill-e z B7 w B5 czy B6 z 80 letniej babci 18-stki nie zrobisz. Diody są w B8 i tam ich miejsce. No jeszcze w zderzaku to oki ale tylko w B7 :naughty:

Opublikowano

w lampach B5 kichowato wygląda, w zderzaku o wiele lepiej

Opublikowano

Jeśli masz zamiar zakładać te diody to w zderzaku najlepiej będzie to wyglądało bo ledy w lampach troche szpecą.

Opublikowano

Witam.

Moja propozycja:

Załóż sobie np niebieskie LED-y w postojówkach, H4 też daj niebieskie aaa no i zmień lampy na te po lifcie i będzie o wiele lepiej wyglądało. No a jak chcesz to jeszcze tak jak koledzy wcześniej wspomnieli zamontuj sobie te LED-y w zderzaku (oczywiście tego samego koloru co światło w lampach) i będzie już ładnie :good: :good:

Pozdrawiam :ok2:

Opublikowano

nie pasuje takie rozwiązanie do B5 :gwizdanie:

Opublikowano

słabo to wygląda ... a nawet bardzo :thumbdown:

Opublikowano

Wioska.. :good:

Opublikowano

Moim zdaniem do b5 ledy nie pasują ani w zderzak ani tym bardziej w lampy! Taki trochę przerost formy nad treścią :thumbdown: Najlepiej to utrzymać auto jak najbardziej zbliżone do ori. Zawsze mi się podoba jak widzę furkę kilkunastoletnią a wygłąda jakby rok temu z salonu wyjechała :good:

Opublikowano

No teraz widzę :decayed: moje ulubione powiedzenie beznadziejne czy polifotowe czy przed kupa wielka :decayed: to tak jak te grill-e z B7 w B5 czy B6 z 80 letniej babci 18-stki nie zrobisz. Diody są w B8 i tam ich miejsce. No jeszcze w zderzaku to oki ale tylko w B7 :naughty:

W 100% zgadzam sie z przedmówcą, zamiast kłaść ledy w te przedliftowe lampy , zainwestuj w soczewki valeo, bądź depo, i włóż xenon.

Opublikowano

Najpierw wymień lampy na soczewkę + xenon. Dopiero potem pomyśl o LEDach w zderzaku. A te LEDy w starego typu lampach wyglądają jakby się z choinki urwały. Przyjrzyj się zdjęciu, jak to pasuje do starych lamp :sick3:

Opublikowano

Najpierw wymień lampy na soczewkę + xenon. Dopiero potem pomyśl o LEDach w zderzaku. A te LEDy w starego typu lampach wyglądają jakby się z choinki urwały. Przyjrzyj się zdjęciu, jak to pasuje do starych lamp :sick3:

dokladnie, te led'y do starych ryfli :wallbash:

widac autor tematu chce jak najmniejszym kosztem modyfikowac auto, tak aby sie rzucalo w oczy, szkoda tylko ze auta pomylil bo to A4 ta koncepcja w ogole nie pasuje :wallbash:

Opublikowano

Najmniejszym kosztem to można modyfikować Daewoo a nie Audi. Taka minimalizacja kosztów spowodowała że powstało coś takiego jak wiejski tuning :polew:

Opublikowano
  • Autor

Zamiast postojówek mam założone białe stroboskopy. Co do tych listew w lampach to tez sam nie wiem

eMeM nie że chcę, dlatego pytam o opinie na forum, a to co widisz na fotce to projekt w paincie.

Co do soczewek tanie nie są ale ksenony posiadam :blink:

Opublikowano

Powiedz jeszcze że masz te xenony zamontowane w lampach starego typu :blink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tez mysle o LED jako dzienne ale tylko w zderzak :good: