wlodek_797 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam. Jestem tu nowy i proszę o wyrozumiałość. Oczywiście przywitałem się w odpowiednim dziale. Mam problem w swoim nowo zakupionym aucie otóż polega on na tym żę słychać szumy w głośnikach gdy np. zapale światła nawet gdy radio nie jest włączone a samochód nie jest uruchomiony. Szukałem odpowiedzi na mój problem na forum ale nie znalazłem.
Fido Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Więcej danych podaj bo to nie forum wróżek, będzie łatwiej innym podpowiedzieć. Radio ori czy dokładane ?
wlodek_797 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 Radio Becker raczej nie oryginalne. Ale radio raczej nie ma nic do tego gdyż nawet jak je wyjmę i odłączę to trzaski nadal są.
Axel1 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 wyjęte radio a głośniki szumią ?????? jakieś zwarcie idzie do przewodów, kłania się elektryk
wlodek_797 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 Chłopaki dopatrzyłem się urwanych dwóch kabelków ale to nie z kostek ISO tylko z odrębnej kostki która w ogóle nie jest podłączana pod radio. Jak by od masy bo są koloru brązowo fioletowego. Dodam że radio normalnie współpracuje z głosnikami
Rekomendowane odpowiedzi