rafal9119 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 ostatnio był program, na TVN TURBO i tych odstraszaczy sie kuny nie boją. koleś odpalił odstraszacz i wpuscił kune pod maskę to nawet nie uciekała. tylko kable wąchała
Michalmichalo Opublikowano 15 Czerwca 2016 Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) Moja propozycja to ten środek http://allegro.pl/liqui-moly-odstraszacz-gryzoni-kuny-szczury-1515-i6236776950.html U mnie poskutkowało,a właziło pod maskę wszystko,koty kuny i inne zwierzaki.Zapach jest specyficzny i utrzymuję się długo. Trzeba tylko uważać,żeby nie spryskać sobie ubrania przy aplikowaniu lub dotknąć czegokolwiek popryskanego. Ja tego nie wiedziałem i bluza wylądowała w koszu bo nie dało się tego smrodu sprać Edytowane 15 Czerwca 2016 przez Michalmichalo
Karolina Izabella Anna Opublikowano 16 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2016 Antenę na dachu mi pogryzły A z połączeniem tego to żaden problem dwa kable +- ,za browar elektryk poddanie albo sąsiad Sąsiadów mam takich ,,leciwych,, 80+ raczej nie ogarną
griga-st Opublikowano 17 Czerwca 2016 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Parafrazując: nie chodzi o to żeby złapać ta kunę, tylko żeby ja gonić
Karolina Izabella Anna Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 ostatnio był program, na TVN TURBO i tych odstraszaczy sie kuny nie boją. koleś odpalił odstraszacz i wpuscił kune pod maskę to nawet nie uciekała. tylko kable wąchała A skąd on dorwał kunę? Moja propozycja to ten środek http://allegro.pl/liqui-moly-odstraszacz-gryzoni-kuny-szczury-1515-i6236776950.html U mnie poskutkowało,a właziło pod maskę wszystko,koty kuny i inne zwierzaki.Zapach jest specyficzny i utrzymuję się długo. Trzeba tylko uważać,żeby nie spryskać sobie ubrania przy aplikowaniu lub dotknąć czegokolwiek popryskanego. Ja tego nie wiedziałem i bluza wylądowała w koszu bo nie dało się tego smrodu sprać Będę próbować.. dziękuje kolego za radę:-)
Rekomendowane odpowiedzi