lukaszj8311 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 witam wszystkich a wiec mam takie male pytanko niedlugo stane sie posiadaczem audi a4 b6 i zastanawia mnie czy przednie zawieszenie jest takie same co w b5 tzn czy pasuja wahacze i amortyzatory
ROGER Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 z tego co kojarzę to wachacze tak a amory to niewiem
TOM77 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Nie wszystkie wahacze w B6 są takie same jak w B5, chodzi tu przede wszystkim o dolne, poza tym też zależy to od rodzaju napędu i silnika. Amorki też są inne. Pzdr.
lukaszj8311 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 dzieki kolego czyli przednie zawieszenie jest inne niz w b5 i trzeba kupowac konkretnie do b6
ozi_wells Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 nie do konca ale ogólnie to jak bedziesz kupował to celuj w b6
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak wymieniałem w Swoim B6 zawieche to sprzedawca raz pomylił pudełka i dał mi komplet z B5 zamaist z B6 , no i niestety musiałem go wymieniać bo NIE PASOWAŁ !
Rekomendowane odpowiedzi