LUCAS Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Koledzy i koleżanki, kurcze nawet nie wiem jak to zacząć. Syn moich znajomych jest bardzo ciężko chory, wymaga nieustannego leczenia, które jak się okazuje jest bardzo drogie. Co prawda nie prosili mnie o jakąkolwiek pomoc, ba nawet nie wiedzą, że piszę tu do Was z prośbą. Poniżej zamieszczam list z kilkoma szczegółami http://www.blizniacy.org/pomoz-chorym-dzieciom/7.html Z góry dziękuję za każdy grosik w imieniu swoim i rodziców Bartka (mimo iż o tym nie wiedzą) konto do wpłat: LUKAS Bank 65 1940 1076 3047 0891 0003 0000 z dopiskiem „dla Bartka Wrzoska” Koledzy admini, gdybyście mogli to podpiąć wyżej byłbym wdzięczny
LUCAS Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dzięki wielkie Postaram się jakoś informować na forum co się dzieje w sprawie Bartka. Piszcie w tym wątku jeśli cokolwiek wyślecie...aaa i zrobcie dopisek "A4-klub.pl" zeby mozna bylo pozniej łatwiej nasz wklad policzyć. Ja z samego rana w poniedziałek wyślę jakąś kasiorkę
Doman13 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 BSM to jest metoda leczenia która lecz takie przypadki. POwiedz rodzicom tego młodego człowieka zeby wpisali w google hasło BSM i poczytali o tym. Następnie niech biegną do empiku po książkę i niech wspomagają leczenie syna. Ja wyleczyłem raka dzięki BSM u siebie i moich bliskich... I leczę dalej...
Rekomendowane odpowiedzi