Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

CCCO A4 B6 S-line 3.0 Q/3SDM 0.01/RNS-E/Bixy/Kiera B8.5/BT/Stabi_RS/heble_320/288 by Gregory87

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Norbas napisał:

Tak rolka działa :) ale nie mam jeszcze płyty wypalonej... Ale to nie powinno kolidowac pracy Mode chyba...  

Płytę wypalani ze stronki podanej w instalacji SDS... Nawet zapisać jej nie moGE po otworzeniu tego programu... :decayed: 

Mode nie ma nic wspólnego z sds, bo po jego naciśnięciu otwiera się tylko lista kontaktów na fisie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz mi napisać jak zrobiłeś kluczyk z b7 do b6.  Zlecałeś to jakiejś firmie czy sam to robiłeś.   

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, daszku napisał:

Możesz mi napisać jak zrobiłeś kluczyk z b7 do b6.  Zlecałeś to jakiejś firmie czy sam to robiłeś.   

Sam robiłem, robota na 5 minut z kompem, u Ciebie to raczej nie przejdzie. Chyba, że Twoje auto jest wyprodukowane po 07.2002

Edytowane przez Gregory87

Opublikowano

Dokładna data produkcji to 2002.11.04. W co muszę się dokładnie ogarnąć żeby zrobić taki klucz? 

Opublikowano
  • Autor
15 godzin temu, daszku napisał:

Dokładna data produkcji to 2002.11.04. W co muszę się dokładnie ogarnąć żeby zrobić taki klucz? 

Kluczyk B7 z końcówką Q lub K, dorabiasz grot u klucznika , przekładasz transponder ze starego do nowego kluczyka, na koniec przyuczenie za pomocą kompa i to wszystko. Poszukaj bo wszystko jest na formu :) 

Opublikowano
  • Autor

Powitać :hi:dziś wpadłem na hamownię sprawdzić z ciekawości czy motor trzyma serię, jak na ASN-a nie jest tak źle ;)
CCF20171006.jpg

IMG_20171006_145213.jpg

IMG_20171006_150410.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

o f*ck :wink:   lecisz z modami :kox:

Opublikowano

Mody na plus :ok2: mozesz podrzucić na PW link do gałki zmiany biegów :)

Opublikowano

Ja też bym poprosił linka na pw do gałki biegów

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jedne z ładniejszych felg jakie widziałem na B6 ! :D Pięknie się prezentuje furka, szerokości :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki :thumbup1: a żeby nie było, że w temacie się nic nie dzieje, to ostatnio w halogeny wpadły Led-y COB. Efekt zadowalający :thumbup1:
LEDH11COB.jpgIMG_20171202_121526.jpgIMG_20171202_121655.jpg

Opublikowano

Co masz w długich?Te ledy w halo lepiej oświetlają drogę niż zwykłe żarówki?

Opublikowano
  • Autor

To nie długie tylko postoje :wink: wiązka światła zdecydowanie lepsza w porównaniu do zwykłych żarówek. 

Opublikowano
To nie długie tylko postoje :wink: wiązka światła zdecydowanie lepsza w porównaniu do zwykłych żarówek. 
Na zdjęciu się zlało,dzięki za info
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Trochę przestoju w temacie było, ale zaczynam modzić dalej. Dziś dociąłem w końcu kratkę S4 do ramki s-line. Moim zdaniem wyszło :git:
DSC01107.JPG

DSC01108.JPG

Innowacyjne mocowanie na niezastąpionych trytytkach :D Kratka docięta i spasowana do ramki na taśmie dwustronnej 3M, trzyma jak siemasz :thumbup1:

Opublikowano

Klawo się prezentuje. :thumbup1:

Dolnej przynajmniej żaden uj nie wydłubie .

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Pogoda zachęciła do działania i ruszyły kolejne pracę  min.
- wygłuszenie tylnej półki, przy Bose wpadała w rezonans, ale zastosowanie wygłuszenia w postaci filca rozwiązało problem,  jest cisza i jakość dźwięku sie poprawiła :D
IMG_20180414_113208.jpg

- do odhaczenia idzie również ori oświetlenie LED przestrzeni nóg, efekt w ciemności zadowalający... nie za jasno, nie za ciemno :thumbup1:

DSC01115.JPG 
DSC01118.JPG
DSC01123.JPG

Na kolejny week planuje mały Detailing :D
- powłoka ceramiczna GYEON Q2 MOHS na lakier
- powłoka hydrofobowa GYEON Q2 View na szyby
- powłoka kwarcowa GYEON Q2 RIM na felgi
IMG_20180413_165255.jpg
Zestaw już przygotowany, więc można działać :kox:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

:siema:mały zastój w temacie, ale cały czas coś się dziej... w końcu znalazłem więcej czasu na położenie powłok. Niebawem wrzucę filmik z efektem, jak to wszystko się odpowiednio utwardzi.

IMG_0099.jpg

IMG_20180707_135818.jpg

IMG_0102.jpg

Przyszedł też czas na montaż końcówek Ulter 90RS - teraz tył jakoś wygląda sensownie :) 

IMG_0103.jpg

IMG_0106.jpg
IMG_0109.jpg

Do boczka drzwi wpadł też panel do otwierania bagaja, znacznie to ułatwiło jego otwieranie, bez konieczności wyciągania kluczyka. 
IMG_20180713_173031.jpgIMG_20180713_182340.jpg

IMG_0110.jpg

Opublikowano
  • Autor

I na koniec mała aktualizacja foto :) 

IMG_0125.jpgIMG_0121.jpgIMG_0126.jpgIMG_0129.jpgIMG_0120.jpgIMG_0113.jpg

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Po dłuższej przerwie czas na aktualizacje tematu, auto ma się świetnie i cały czas służy. Tym bardziej, że ostatnio zaczęło oddychać jak należy poprzez zregenerowanie prekatów (katalizatorów wstępnych). Jedno popołudnie w garażu, katy wymontowane i wysłane na serwis - Kaliński.pl
Trochę zabawy było, ale efekt finalny jest :yeah:

Fotoram.io.jpg

Fotoram.io4.jpg

Przy okazji leżenie pod autem wymieniony został cały przegub kulowy od cięgna zmiany biegów. Stary tak zażerała rdza, że nawet się tego nie spodziewałem :facepalm:
Ale fakt faktem wymiana na duży plus, biegi wchodzą znacznie lżej niż poprzednio. 

Fotoram.io2.jpg

Fotoram.io3.jpg

Zabawa dość kosztowna w jednym i drugim przypadku, ale przynajmniej jest spokój na kolejne kilka lat :thumbup1: