Mario_Ref Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 proszę o podpowiedź. aczw oreczkę mam dopiero miesiąć, poznajmey się, można by rzec No i właśnie, chciałbym jej dodać takie małe conieco, jak otwoeranie centralnego z pilota. co należy kupić i jak to zamontować, czy warto dodać przy okazji alarm, czy sie w to nie bawić i poprzestać na samym otwieraniu z pilota? może ktoś ma jakieś schemaciki gdzie się wpiąć?? dzięki wielkie z góry za podpowiedź. nie zniechęcajcie się jak nie będę odpisywał, wrócę w piatek to z pewnością skorzystam z porad ...
Marek12 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jak już chcesz z pilota, to lepiej z alarmem! No i domykanie szybek fajnie mieć Teraz alarm to niewielkie koszty
.:campino:. Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 to może się podepne pod temat z pytankiem, czy żeby zamontować sobie central z pilota pod fabryczny pneumatyczny z kluczyka to trzeba miec jakieś specjalna centralke przystosowana do zamków pneumatycznych czy można użyć takiej ze zwykłego zamka sterowanego elektrycznie ? Bo akyrat mam takową centralkę z 2 pilotami to bym sobie podpią :>
pawwik1 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam . mam podobną prośbę dot. schematu podłączenia sterownika do centralnego. myślę o sterowniku firmy amt zamster plus
ozi_wells Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 panowie uzyjcie szukaczki jest o tym naprawde wiele postów łącznie ze schematami jak podpiąć. Sam tak zrobiłem i sie udało.
domjenick Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 panowie uzyjcie szukaczki jest o tym naprawde wiele postów łącznie ze schematami jak podpiąć. Sam tak zrobiłem i sie udało. popieram ozi'ego kiedys oboje uczestniczylismy w takich watkach,wiec panowie nie obrazcie sie,ale powtarzac sie nikomu nie chce,bo przez powtarzanie wczesniejszych watkow , nikomu nie chce sie tego czytac,a sytuacja zaczyna do tego zmierzac...
neni Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 witam. ja kupiłem rok temu u tego allegrowicza Firma_Darek sterownik instrukcje wysyła na maila sterownik przygotowany pod dany model samochodu,trochę drogi ale wolałem nie ryzykować spaleniem pompki jak się często zdarza przy uniwersalnych sterownikach, sterownik mam rok i nie narzekam domykanie też działa. mogę wysłać na maila instrukcje montażu. :>
domjenick Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 no,i takie posty lubie-krotko i na temat...
Rekomendowane odpowiedzi