longline Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam! Przewód plusowy przy alternatorze to ten zaznaczony na zdjeciu czy może sie myle? Z góry dzieki za odp https://zapodaj.net/c771f082652fc.jpg.html
piter-eg Opublikowano 5 Lipca 2016 Opublikowano 5 Lipca 2016 Przy altku masz tylko dwa przwody oba "plusowe",jeden sygnal ladowania i pozostaje "plus". Masa brana jest z obudowy
longline Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Opublikowano 5 Lipca 2016 Chce podłączyć ledy do jazdy dziennej to pod który plus lepiej je podpiąć?
tfk83 Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 Ja podłączałęm pod cienki przewód od wzbudzenia altka
piter-eg Opublikowano 6 Lipca 2016 Opublikowano 6 Lipca 2016 A ja bym sie nie bawil przy altku. Na alle... za pare groszy "automatyczny wlacznik swiatla". Samo rozpoznaje kiedy masz odpalony silnik - czyli kiedy jest ladowanie. Do tego robisz to na bezpiecznku co jest raczej "zgodne ze sztuka". Nie rob druciarstwa :/
longline Opublikowano 6 Lipca 2016 Autor Opublikowano 6 Lipca 2016 Podpiąłem pod alternator i wszystko działa Orientuje sie ktoś może czy te ledy mogą świecić razem z mijania?
Rekomendowane odpowiedzi