Hudy_007 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Witam, mam problem z moim czujnikiem deszczu a dokładnie w ogóle nie reaguje na pracę wycieraczki nie pracują po nalaniu wody na szybę. Czujnik deszczu jest dołożony. Czy wycieraczki muszą mieć jakiś przełącznik auto? żeby współpracowały z tym czujnikiem? w jakim powinny być położeniu ustawione. Tak samo nie załącza się DRL również dokładka światła nie przełączają się z dziennych na mijania. Jak można sprawdzić czujnik deszczu w inny sposób? czy mogłem jakiś popełnić błąd przy kodowaniu? Wszystkie informacje o podłączaniu brałem z forum ( http://a4-klub.pl/index.php?/topic/53462-czujnik-deszczu-swiatel-lusterko-fotochrom-oraz-coming-home/). Aktualne kodowanie 01101. Edytowane 8 Lipca 2016 przez Hudy_007
kdawid Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 czujnik deszczu dział na pierwszym połozeniu manetki wycieraczek, przełącznikiem na manetce dodatkowo można regulować czułość.
Hudy_007 Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) nie, nie działa normalnie się uruchomiły wycieraczki Edytowane 8 Lipca 2016 przez Hudy_007
kaned84 Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 sprawdz jeszcze raz instrukcje krok po kroku, czy dobrze wszystko wykonales...
Hudy_007 Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Opublikowano 8 Lipca 2016 Sprawdzałem 2 razy moim zdaniem chyba musi być uszkodzony ten cały czujnik. Tylko nie mam pewności. Może wiecie jak go sprawdzić ?
wrclaguna Opublikowano 8 Lipca 2016 Opublikowano 8 Lipca 2016 a sa jakies błedy ? wklei tu scan z auta
Rekomendowane odpowiedzi