Rafal2410 Opublikowano 9 Lipca 2016 Opublikowano 9 Lipca 2016 (edytowane) Witam . Rzadko dodaje nowy temat bo dużo odpowiedzi znajduje na forum już rozwiązanych ale z elektryki jestem ciemna masa i może jakiś cudem ktoś mi pomoże. Otórz przez niedrożne kanały odpływowe na podszybiu zalało mi calą strone od kierowcy w takim stopniu że musiałem wyciągnąć cała wykładzine do suszenia i moim oczom ukazały się luzne przewody i chciałem zapytać czy ktoś może wie od czego są przewód zaizolowany wiec ktoś tam już keidys coś robił . zdjęcie zrobione pod kierownicą te dwa przewody w jednej koszulce idą asz do tyłu samochodu i moje pytanie czy może wiecie od czego jest zaizolowany podwójny przewód ? dwa białe przeowdy swobodnie wychodzące zza konsoli środkowej . moga byc od radia do tylnych głośników bo ich nie mam ale nie jestem pewien skrzynka przekażników . Między 370 a 202 nie ma przekażnika a od dołu są podłączone przewody wiecie może jaki tam jest przekażnik od czego ? Edytowane 9 Lipca 2016 przez Rafal2410
Rekomendowane odpowiedzi