hektor1990dzn Opublikowano 12 Lipca 2016 Opublikowano 12 Lipca 2016 Witam panowie mam jeden problem a przedstawia sie on tak ze strona kanapy od pasażera sie nie składa ponieważ jest pęknięty ten dzyndzel od kanapy i moje pytanie brzmi czy da sie to jakoś dokupić lub ma ktoś z was ta cześć za która sie pociąga by kanapa sie opuściła koloru czarnego Ktoś cos moze ogarnąć jest to dostępne samo czy trzeba samemu cos kombinowac Proszę o pomoc:( Proszę o pomoc:( jak wyglada sprawa wymiany tego plastiku bo widziałem w jednym aucie ze to jest na lince a co jesli ona jest pęknięta?
ludi_a4 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Przypinam się, bo mam ten sam problem...wyłamała mi się ta "dźwignia"....rozebrałem i teraz wkładam głęboko sprawne paluszki i jakoś idzie kanapę złożyć[emoji12] Ale jak ktoś ma jakiś pomysł na naprawe tego elementu to chętnie spróbuję[emoji6] Wysłane z mojego Honor'a 5X. Pozdrawiam ;-)
RepTile Opublikowano 15 Stycznia 2017 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Siema może i ja się podepne do tematu tylko umnie jest problem tego typu że nie mogę zablokować kanapy to. Nie rygluje się na klinie kamerka śmiga jak złoto i nawet kluczyk obraca ale nie mogę jej zaryglowac i przy ostrym hamowaniu się składa a potrzebuje bagażnika heh
Rekomendowane odpowiedzi