dieselmaniac Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam!Problem mam takie że obicie oparcia przednich foteli w moim audi wychodzi z tego rowku co jest za fotelem,próbowałem to włożyć ale to znów wychodzi z tego rowka,po prostu się nie trzyma...
ozi_wells Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 do tapicera to jest dobry pomysł :gwizdanie:
qwertp Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 do tapicera to jest dobry pomysł :gwizdanie: a jak :>
dieselmaniac Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Tylko gdzie ja w okolicach Bytomia znajdę dobrego tapicera........?
freon Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Szukaj w google, Panoramie Firm itp - to oczywiste. Wielu nie ma w swej ofercie "tapicer samochodowy" ale robią to od lat. Telefon w rękę i dzwonisz. Najlepiej też poszukaj od razu materiał, jeśli trzeba coś łatać lub gdy należy wymienić cały boczek. Gdy dziura jest mała, materiał można wziąć z podłokietnika, a zastąpić podłokietnik najbardziej pasującym... PS. koszt jednego boczka (a w fotelu są cztery - dwa na oparciu, dwa na siedzisku) to +/- 80 PLN (bez materiału).
Marek12 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ja materiał na przetarty boczek wziąłem z zagłówka! Kupiłem na szrocie z anglika za 10zł identyczny jak mój
Rekomendowane odpowiedzi