ksobolewski Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 czesc mam problem z tymi kodami wiem co one znacza ale co dalej mam pustą klimę czy to zniknie po jej napełnieniu?Dodam ze wlasnie wymienilem nagrzewnice z góry dziekuję
Mały Marcio Opublikowano 19 Lutego 2007 Opublikowano 19 Lutego 2007 Cześć, ja mam błąd 22.1, tez nie wiem co z tym zrobić opisałem to tu: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=6603, ale nikt mi nie odpowiedział :confused: dodam ze przy +8C (przedwczoraj było naprawdę ciepło w dzień) przy włączaniu ręcznym klimy, nic się nie załącza, a silnik nawet nie drgnie - gwiazdka na wyświetlaczu oczywiście się zapala. kskobolewski? jak ci się wyświetliło tyle błędów? jak to wygląda na wyświetlaczu? zmieniają się cyklicznie, przeskakują w kółko? Pozdr.
ksobolewski Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 przeskakuja jeden po drugim
SebMis Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 czy to zniknie po jej napełnieniu zniknie samo
ksobolewski Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Opublikowano 20 Lutego 2007 dzieki a mozesz mi podpowiedziec co moze byc przyczyną braku ogrzewani.wymienilem nagrzewnice na nową oba węże od nagrzewnicy ciepłe.aha a czy chlodnica z przodu auta po przejechaniu 100 km bedzie zimna czy ciepła moze jest cos zapowietrzone dzieki za odpowiedż pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi